Tiendeo official website

Erbjudanden Hemmakväll

Mer än en månad

  Erbjudanden av Hemmakväll

  Letar du efter de bästa Hemmakväll-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Hemmakväll-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hemmakväll eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hemmakväll on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hemmakväll-katalogen "Erbjudanden Hemmakväll" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo DollarStore
  • Logo Hemköp

  Hemmakväll, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Hemmakväll är vad det låter som, för dig som tycker om att ha en hemmakväll och har därför sitt fokus på godis och film.

  Lär känna Hemmakväll

  Hemmakväll ser sig som Sveriges stoltaste leverantör av hemmakvällar och tänker därför se till att du får det du behöver. En team av specialister brinner för att göra hemmakvällen till den bästa stunden på dagen. De provsmakar godiset, dippar i dippen, beställer de ovanligaste snacksen och testar den bubbligaste läsken. De provspelar spelen, utvecklar sortimentet och rekommenderar de mest briljanta filmerna. Det smarriga sortimentet består av en rad kända märken, så som Coca-cola, OLW, Estrella och Ben & Jerry. Butikens öppettier är mer än generösa då den i regel är öppen för dig som spontant kommer på att du vill koppla av de sista timmarna på dagen. Butiken finns på flera olika platser, så som exempelvis i Borlänge, Kungsbacka, Skellefteå, Östersund och Visby.

  Hemmakvälls bakgrund

  !994 grundades butikskedjan Videomix av butiksinnehavarna Per-Anders och Janne Haglund som befann sig i Borås, samt deras kompanjoner Hans och Roland Örtendahl samt Mats Berntsson, som drev en rad butiker runt Kungälv, Stenungsund och Uddevalla. Vid varje år anslöt sig någon eller några butiksägare sig till kollektivet runt Videomix, vilket resulterade i att 1997 bildades bolaget Videomix Sverige AB. 2008 böt företaget namn till Hemmakväll.

  Hemmakväll har hem(ma) leverans

  Att beställa godis av Hemmakväll via Foodora är ett enkelt och smart sätt att spara tid på. Du har tillgång till ett utvalt sortiment direkt i din mobilapp eller via en dator (via Foodora, ej via Hemmakväll).
  Du kan i lugn och ro välja vilken godisblandning du vill prova, läsa recensioner och se betyg från andra användare. Beställ sedan din favorit och få den snabbt levererad hela vägen hem. Du betalar online via Foodora och behöver aldrig tänka på att ha kontanter hemma, utan bara njuta av din hemleverans.

  Du kan även bli medlem i Hemmakvälls egna klubb Soffgruppen. Som medlem får du en rad olika erbjudanden, nyhetsbrev, rabbat på lösgodis när du fyller år. Dessutom kan du påverka sortimentet i högre grad.