Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hemglass.

Letar du efter de bästa Hemglass-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hemglass-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hemglass eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hemglass och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ÖoB "ÖoB reklambad" giltig från från 5/11 till till 24/12.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Hemglass, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hemglass erbjuder glass på vägen genom deras välkända glassbil

Lär känna Hemglass

Hemglass har en rikstäckande distribution som är uppbyggd kring ett 30-tal försäljningsfilialer där drygt hälften drivs av egna företagare medan de övriga drivs i eget dotterbolag. Totalt på filialerna finns över 400 anställda och den samlade vagnparken omfattar ca 300 säljbilar som regelbundet besöker merparten av landets hushåll på fastställda tider. Det finns ungefär 150.000 fasta försäljningsställen, vilket innebär att Hemglassbilarna varje kväll stannar på 15.000 platser i Sverige för att sälja glass.

Säljbilarna ser lika ut över hela landet och tillhandahåller samma sortiment av prisvärd glass i flerförpackning som tillfredsställer breda smakbehov. Genom direkt leverans till hushållen tillhandahålls överlägsen kundservice och den höga produktkvalitén säkras.

Därmed finns hemglass där du bor, oavsett var i landet du håller till. Genom att besöka hemsidan hemglass.se kan du finna när glassbilen kommer till just ditt område, men här kan du även finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Hemglass bakgrund

"Vi levererar glassen direkt från vår fabrik till kundens dörr!" Det var den idén som grundarna kläckte under ett lunchmöte 1968. Redan den 23 september samma år, exakt kl 16.15, rullade den första glassbilen ut i Täby.