Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Handlar'n katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Intressant att veta om Handlar'n ...

Handlarn är en matbutik som finns nära för dig som i regel bor på en mindre ort. Därmed vill de ha ett brett utbud för just dig.

Lär känna Handlarn

Handlar’n är närbutiken på hörnet eller kanske ortens enda butik. Handlar'n erbjuder tillgänglighet och närhet till matvaror och tjänster, i citykärnan och på landsbygden. Kedjan har över 200 olika butiker runt om i landet och drivs av enskilda handlare. Varje handlares personliga engagemang gör ofta butiken till en social mötesplats i samhället. Butiken finns på platser så som exempelvis Klimfjäll, Skellefteå, Gotland, Homön, och Stockholm. Öppettiderna är varierande beroende på butik, men de förhåller sig i regel till normala öppettider.

Handlarns bakgrund

Handlar'n är en rikstäckande franchisekedja, där alla butiker därmed har helt skilda historier beroende på butik

Handlar'n är ett koncept för mindre butiker och lämpar sig bäst för kompletteringsbutiker i större orter eller i mindre samhällen som har få, eller inga andra, livsmedelsbutiker.

Handlar'n tillhandahåller ett brett bassortiment med mycket färskvaror. Målgruppen består av närboende och köpstarka stamkunder, som nås genom egna säljprogram och lokalt anpassade öppettider.

Nyckeln till framgång för en butik inom kedjan består i att hålla en attraktiv mix av ett lokalt anpassat sortiment av märkesprodukter, men framförallt genom ha en personlig omtanke och god service gentemot sina kunder.

Stämpelkort hos Handlarn

Något generellt kundkort finns inte på Handlar'n. Däremot finns det ett 100-kort. Men eftersom Handlar'n-butikerna ägs av enskilda köpmän avgör respektive handlare själv om hens butik skall erbjuda sina kunder ett 100-kort. Vad är ett 100-kort?

Ett 100-kort är ett kort med tio stycken stämpelrutor. För varje tillfälle då kunden handlar för minst 200 kr får hen en stämpel i kortet. När kortet är fyllt har kunden 100 kr att handla för i sin Handlar'n-butik.