Tiendeo official website

Handlar'n Erbjudanden

Går ut imorgon

  Letar du efter de bästa Handlar'n-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Handlar'n-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Handlar'n eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Handlar'n on Tiendeo. Bläddra i den senaste Handlar'n-katalogen "Handlar'n Erbjudanden" giltig från från 11/2 till till 25/2 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Handlar'n, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Handlarn är en matbutik som finns nära för dig som i regel bor på en mindre ort. Därmed vill de ha ett brett utbud för just dig.

  Lär känna Handlarn

  Handlar’n är närbutiken på hörnet eller kanske ortens enda butik. Handlar'n erbjuder tillgänglighet och närhet till matvaror och tjänster, i citykärnan och på landsbygden. Kedjan har över 200 olika butiker runt om i landet och drivs av enskilda handlare. Varje handlares personliga engagemang gör ofta butiken till en social mötesplats i samhället. Butiken finns på platser så som exempelvis Klimfjäll, Skellefteå, Gotland, Homön, och Stockholm. Öppettiderna är varierande beroende på butik, men de förhåller sig i regel till normala öppettider.

  Handlarns bakgrund

  Handlar'n är en rikstäckande franchisekedja, där alla butiker därmed har helt skilda historier beroende på butik

  Handlar'n är ett koncept för mindre butiker och lämpar sig bäst för kompletteringsbutiker i större orter eller i mindre samhällen som har få, eller inga andra, livsmedelsbutiker.

  Handlar'n tillhandahåller ett brett bassortiment med mycket färskvaror. Målgruppen består av närboende och köpstarka stamkunder, som nås genom egna säljprogram och lokalt anpassade öppettider.

  Nyckeln till framgång för en butik inom kedjan består i att hålla en attraktiv mix av ett lokalt anpassat sortiment av märkesprodukter, men framförallt genom ha en personlig omtanke och god service gentemot sina kunder.

  Stämpelkort hos Handlarn

  Något generellt kundkort finns inte på Handlar'n. Däremot finns det ett 100-kort. Men eftersom Handlar'n-butikerna ägs av enskilda köpmän avgör respektive handlare själv om hens butik skall erbjuda sina kunder ett 100-kort. Vad är ett 100-kort?

  Ett 100-kort är ett kort med tio stycken stämpelrutor. För varje tillfälle då kunden handlar för minst 200 kr får hen en stämpel i kortet. När kortet är fyllt har kunden 100 kr att handla för i sin Handlar'n-butik.