Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Gottebiten.

Letar du efter de bästa Gottebiten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Gottebiten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Gottebiten eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Gottebiten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ÖoB "ÖoB reklambad" giltig från 31/01/2023 till 03/02/2023.

Andra Matbutiker-butiker

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Gottebiten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Gottebiten är en gränshandel som fokuserar på godis och andra godheter.

Lär känna Gottebiten

Gottebiten anser sig vara världens största godisbutiker. Gottebiten består av ett flertal olika butiker utmed gränsen till Norge, varav butiken i Morast är en av världens största, med en yta på 3 500 m2 välsorterade och moderna butikermed ett utbud av över 4000 artiklar inom godis, läsk och tobak. Gottebiten ingår i Orvelin gruppen. 

Orvelin Gruppen med huvudkontor i Strömstad är en privatägd koncern som är verksam inom tre huvudsakliga områden: handel, fastigheter samt investeringar. Orvelin Gruppen har under åren byggt upp många stabila och framgångsrika verksamheter och samarbeten. Koncernen är bland annat delägare och en av grundarna till Nordby Shoppingcenter, ägare till ett 50-tal fastigheter och ett 30-tal butiker - för att nämna några verksamheter.

Gottebitens butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Uddevalla, Strömstad, Charlottenberg och Haparanda. Via hemsidan gottebiten.se kan du finna mer information och erbjudanden, samt även nyheter.

Gottebitens bakgrund

Tre unga bröder hade bestämt sig för att etablera sig i gränshandeln mot Norge. I en egenhändigt byggd stuga fylld med godis startade en resa mot framtiden. Med hjälp av hårt arbete och ett ovanligt gott sinne för affärer började stugan att växa.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Gottebiten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona