Tiendeo official website

Gottebiten

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Gottebiten-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Gottebiten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Gottebiten eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Gottebiten on Tiendeo. Bläddra i den senaste Gottebiten-katalogen "Gottebiten" giltig från från 1/2 till till 25/3 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Gottebiten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Gottebiten är en gränshandel som fokuserar på godis och andra godheter.

  Lär känna Gottebiten

  Gottebiten anser sig vara världens största godisbutiker. Gottebiten består av ett flertal olika butiker utmed gränsen till Norge, varav butiken i Morast är en av världens största, med en yta på 3 500 m2 välsorterade och moderna butikermed ett utbud av över 4000 artiklar inom godis, läsk och tobak. Gottebiten ingår i Orvelin gruppen. 

  Orvelin Gruppen med huvudkontor i Strömstad är en privatägd koncern som är verksam inom tre huvudsakliga områden: handel, fastigheter samt investeringar. Orvelin Gruppen har under åren byggt upp många stabila och framgångsrika verksamheter och samarbeten. Koncernen är bland annat delägare och en av grundarna till Nordby Shoppingcenter, ägare till ett 50-tal fastigheter och ett 30-tal butiker - för att nämna några verksamheter.

  Gottebitens butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Uddevalla, Strömstad, Charlottenberg och Haparanda. Via hemsidan gottebiten.se kan du finna mer information och erbjudanden, samt även nyheter.

  Gottebitens bakgrund

  Tre unga bröder hade bestämt sig för att etablera sig i gränshandeln mot Norge. I en egenhändigt byggd stuga fylld med godis startade en resa mot framtiden. Med hjälp av hårt arbete och ett ovanligt gott sinne för affärer började stugan att växa.