Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Godisfabriken.

Letar du efter de bästa Godisfabriken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Godisfabriken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Godisfabriken eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Godisfabriken och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Coop "Coop reklamblad" giltig från från 16/5 till till 26/5.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

Godisfabriken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Godisfabriken är en godisbutik men även en gränsbutik som säljer godis och dryck på gränsen mot Norge

Lär känna Godisfabriken

Godisfabriken är den äldsta och största godiskedjan vid den norska gränsen. De har flera butiker och de är alla lättillgängliga och finns på platser så som exempelvis Strömstad, Charlottenberg, Årjäng, Mellerud och Abisko.

Butikerna är fyllda med tobak, läsk, paketerat godis, lösvikt och andra spännande produkter från de största varumärkena.

Låt Godisfabriken vara det självklara valet när du söker kvalitetsprodukter till bästa priser. Godisfabriken är en godisbutik men även en gränsbutik som säljer godis och dryck på gränsen mot Norge. De erbjuder lösviktsgodis, choklad, dryck av olika slag, snacks, tobak, och produkter som finns att finna på flygplan. Här finns allt det goda till låga priser.

Vill du ha koll på specialerbjudanden, tävlingar och annat roligt? Då kan du följa Godisfabriken på Facebook. Via hemsidan godisfabriken.se finner du mer information och nyheter, men även en dell om erbjudanden och kampanjer.

Godisfabrikens bakgrund

Godisfabriken har funnits i Sverige i flera år.