Hitta Fram i Din stad

Intressant att veta om Fram ...

Fram är en livsmedelsbutik som fokuserar på ekologisk mat och närodlat

Lär känna Fram

Att handla på Fram ger dig som konsument möjlighet att påverka miljön. Köper du ekologiskt och rättvisemärkt vet du att odlaren får anständig lön och slipper handskas med gifter. Hur de väljer sin mat har betydelse för miljön och människors liv både i Sverige och i andra länder. Fram drivs som ett personalkooperativ där all vinst stannar i verksamheten. De jobbar hårt för att kunna hålla priserna nere på ekologisk mat, särskilt de mest grundläggande råvarorna, så att fler ska kunna ha råd med ekologiskt.

Fram vill sprida det goda arbete som västkustens småodlare och ekobönder står för. Genom att erbjuda lokalt producerad mat bidrar de inte bara till småskalig matproduktion utan också till kortare transporter. På sommaren och hösten har de ett stort sortiment av närodlad frukt och grönsaker. Hela deras sortiment är naturligtvis ekologiskt.

Butiken finns i Göteborg och har vardagliga öppettider. Via hemsidan framekolivs.se kan du finna mer information om företaget så som deras leverantörer och mycket mer.

Frams bakgrund

1984 öppnade de sin första butik. Butiken drevs som ett medlemskooperativ med syftet att ge medlemmarna möjlighet att handla ekologiskt och rättvisemärkt.

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.