Vi är på väg att publicera erbjudanden från Fram.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Hitta Fram i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Fram katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Fram, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fram är en livsmedelsbutik som fokuserar på ekologisk mat och närodlat

Lär känna Fram

Att handla på Fram ger dig som konsument möjlighet att påverka miljön. Köper du ekologiskt och rättvisemärkt vet du att odlaren får anständig lön och slipper handskas med gifter. Hur de väljer sin mat har betydelse för miljön och människors liv både i Sverige och i andra länder. Fram drivs som ett personalkooperativ där all vinst stannar i verksamheten. De jobbar hårt för att kunna hålla priserna nere på ekologisk mat, särskilt de mest grundläggande råvarorna, så att fler ska kunna ha råd med ekologiskt.

Fram vill sprida det goda arbete som västkustens småodlare och ekobönder står för. Genom att erbjuda lokalt producerad mat bidrar de inte bara till småskalig matproduktion utan också till kortare transporter. På sommaren och hösten har de ett stort sortiment av närodlad frukt och grönsaker. Hela deras sortiment är naturligtvis ekologiskt.

Butiken finns i Göteborg och har vardagliga öppettider. Via hemsidan framekolivs.se kan du finna mer information om företaget så som deras leverantörer och mycket mer.

Frams bakgrund

1984 öppnade de sin första butik. Butiken drevs som ett medlemskooperativ med syftet att ge medlemmarna möjlighet att handla ekologiskt och rättvisemärkt.