Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Feskarbröderna.

Letar du efter de bästa Feskarbröderna-erbjudandena?

Om du letar efter de största Feskarbröderna-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Feskarbröderna eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Feskarbröderna och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Lidl "Nationell ERBJUDANDEN VECKA 30" giltig från från 15/7 till till 28/7.

Hitta Feskarbröderna kataloger i din stad

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

Feskarbröderna, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Feskarbröderna säljer fisk och skaldjur i Göteborg

Lär känna Feskarbröderna

Kom till Feskarbröderna om du är sugen på fisk eller skaldjur. De har allt från havet som gör det där lilla extra för din hemlagade måltid. Om du glömt matlådan hemma erbjuder de även lunch hela veckan. Titta förbi deras butiker som finns på Nordstan och frölunda torg i Göteborg.

Sedan de startade har de utvecklat nya färdigheter. De har idag stor produktion av filéer – torskfisk, plattfisk och lax, de har produktion av sallader, såser, inläggningar, sous-vide bakade enportionsgratänger, soppor m.m., de är direkt delaktiga i fiskeindustrin etc. De har alltså egen kunskap från alla delar i distributionskedjan, vilket också gör dem unika i Sverige, vilken de tog med sig när de 2008 renodlade verksamheten och ger de gamla kärnverksamheterna fullt utrymme – export, grossisthandel till andra grossister, storkök och butiker över hela Sverige samt produktion av filéer.

Via hemsidan feskarbroderna.se hittar du mer information om vad de erbjuder. Här hittar du även nyheter, kampanjer med mera.

Feskarbrödernas bakgrund

För Bröderna Hanssons startade allt med export och handel med stort inslag av sill och sillprodukter. Verksamheten riktades därefter alltmer in på offentliga storkök, vilket under 1950-talet och framåt var en starkt växande marknad.

Feskarbrödernas egna sortiment

Deras sortiment täcker det mesta inom fisk och skaldjur och finns i alla tänkbara former. Från nyfångat till färdiga rätter. Deras egna pesonal är kunniga och hjälper dig gärna om du undrar över något, eller är nyfiken på att prova något nytt. Hos Feskarbröderna finns mycket att upptäcka. De har ett stort utbud av tillbehör som såser och röror. Bland deras olika typer av fisk och mat så hittad du såväl vardags som lyxmat, samt fördiga portionsrätter.