Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Direkten.

Letar du efter de bästa Direkten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Direkten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Direkten eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Direkten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ICA Nära "ICA Nära Erbjudanden" giltig från från 20/5 till till 26/5.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

Direkten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Direkten är en kvartersbutik som säljer service och tjänster

Lär känna Direkten

Direktens butikers starka lokalförankring gör att de erbjuder ett brett utbud av service och tjänster, från spel och tobak till betaltjänster och teaterbiljetter. Man kan säga att varje butik är expert på sitt kvarter och anpassar sitt utbud efter människorna som lever där. De jobbar tillsammans på en rikstäckande nivå – och var och en i sitt lokala närområde. Idag är de långt över 150 stycken Direkten-butiker över hela Sverige och ytterligare över hundra butiker är associerade till själva kedjan. Butiken finns exempelvis på platser så som Sundsvall, Örnsköldsvik, Jönköping, Växjö och Helsingborg. Via hemsidan direkten.se kan du finna information om just din egna loka direkten butik.

Direktens bakgrund

1997 gick ett antal handlare samman och skapade det som skulle komma att bli dagens Direkten. Idén var en organisation för fria handlare som agerar tillsammans i en kedja. Kedjans främsta uppgift är att stärka sina medlemsbutiker och därför är medlemsbutikerna också delägare i kedjan.

Gå med i Direkten, på direkten

Direkten har gemensamt byggt upp deras butikskedja och har även plats för dig med. För drygt 20 år sedan började de förhandla med leverantörerna om bättre priser och avtal. För som grupp får man bättre resultat, än om man är ensam och därför bildades Direkten-kedjan. De är alla stolta över sin Direkten-kedja, men de är också många individer med många olika viljor. Men, en sak har de enats om och de kommer aldrig släppa in dig om inte du också accepterar och följer deras värdegrund och branschpolicy. Det är viktigt för Direkten. Ansök om att gå med i Direkten på deras hemsida direkten.se