Tiendeo official website

Specialerbjudanden för dig

Publicerades igår

Letar du efter de bästa Coop Forum-erbjudandena?

Om du letar efter de största Coop Forum-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Coop Forum eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Det finns för närvarande 2 Coop Forum-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Coop Forum-katalogen "Specialerbjudanden för dig" giltig från från 18/7 till till 28/7 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

Coop Forum, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Den som handlar på Coop Forum gör ofta en bra affär! Med ett rikt utbud och prispressade varor lämpar sig denna butik bra för veckohandlingen.

Lär känna Coop Forum

Coop Forum är en del av det kooperativa förbundet. Runtom i Sverige finns över 665 Coop-butiker, som ägs av 3,4 miljoner medlemmar utspridda över 23 konsumentföreningar. I detta upplägg vill man alltid stå på konsumentens sida och samtidigt värna om miljö och hälsa. Därför utformas utbudet efter kundens prioriteringar och önskemål.

Utöver de populära varumärken som butikerna säljer, har de också sina egna varumärken. Dessa är bl.a. X-tra, Coop och Änglamark. Det sistnämnda erbjuder Sveriges största ekologiska sortiment!

Coops öppettider tenderar att vara generösa i de flesta av butikerna, allt för att du ska hinna med veckans inköp! 

 

Coop Forums bakgrund

Det kooperativa förbundets historia sträcker sig tillbaks till 1899, och idén var redan då att erbjuda bra mat i bra butiker till ett bra pris. Man ville kunna skapa ekonomisk vinning och göra det möjligt för medlemmarna att bidra till hållbar utveckling för både människor och miljö. Just fokuset på kunden förklarar varför man år 1964 var först med att införa öppet köp.

Kedjan har haft en stor expansion genom åren, både när det gäller varumärken och butiker. År 1991 introducerades till exempel det egna varumärket Änglamark, och tjugo år senare utsågs Coop till Sveriges hållbaraste varumärke

Med Coop får du tillbaka!

Med Coop MedMera finns mängder av förmåner, inte bara när det gäller bonuspoäng på matinköp. Coop-medlemmar får nämligen 15 % weekend-rabatt hos en mängd olika weekendboenden, det vill säga något av de hotellen Norden över som ingår i Nordic Choice-hotellens program.  Utöver dessa erbjuds man också medlemspriser på utvalda varor, personliga Coop-rabatter utformade efter kundens inköpsvanor samt magasinet Mer Smak, som kommer i brevlådan en gång per månad!

Utöver detta, erbjuder Coop sina medlemmar ett Coop mastercard som är ett betalkort, samtidigt som de även erbjuder lång och även ett sparkonto. Detta gör att alla medlemmar tillsammans får en bättre  vardagsekonomi.