Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Coop Extra katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

Coop Extra, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

När man handlar på Coop extra-butikerna gör man ofta en bra affär! Med ett rikt utbud och prispressade varor lämpar sig många av butikerna bra för såväl veckohandlingen som mindre inköp.

Lär känna Coop extra

Coop Extra är den näst största av butiktyperna och strävar efter att vara ”ortens bästa matbutik”. Här hittar du det mesta som du behöver för din dagligvaruhandel, ofta med mängdrabatter.

Coop Extra öppettider är breda och butiken finns runt om i hela Sverige. Några av dem finns i Linköping, Västerås och Skövde. 

På sociala medier och på coop.se kan konsumenter följa aktuella Coop erbjudanden och se veckans reklamblad.

Butikskedjorna erbjuder det mesta inom dagligvaruhandel, och har flera egna märken som till exempel Coop Extra, Coop och Änglamark.

 

Coop extras bakgrund

Det kooperativa förbundets historia sträcker sig tillbaks till 1899, och idén var redan då att erbjuda bra mat i bra butiker till ett bra pris. Man ville kunna skapa ekonomisk vinning och göra det möjligt för medlemmarna att bidra till hållbar utveckling för både människor och miljö. Just fokuset på kunden förklarar varför man år 1964 var först med att införa öppet köp!

Kedjan har haft en stor expansion genom åren, både när det gäller varumärken och butiker. År 1991 introducerades till exempel det egna varumärket Änglamark, och tjugo år senare utsågs Coop till Sveriges hållbaraste varumärke

Med Coop får du tillbaka!

Med Coop MedMera finns mängder av förmåner, inte bara när det gäller bonuspoäng på matinköp. Coop-medlemmar får nämligen 15 % weekend-rabatt hos en mängd olika weekendboenden, det vill säga något av de hotellen Norden över som ingår i Nordic Choice-hotellens program.  Utöver dessa erbjuds man också medlemspriser på utvalda varor, personliga Coop-rabatter utformade efter kundens inköpsvanor samt magasinet Mer Smak, som kommer i brevlådan en gång per månad!

Utöver detta, erbjuder Coop sina medlemmar ett Coop mastercard som är ett betalkort, samtidigt som de även erbjuder lång och även ett sparkonto. Detta gör att alla medlemmar tillsammans får en bättre  vardagsekonomi.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor