Coop Extra
Coop Extra

Coop Extra - Erbjudanden, reklamblad och rabatter

Hitta Coop Extra i Din stad

Mest populära för Matbutiker

Intressant att veta om Coop Extra ...

Coop Extra

Coop Extra är den näst största av butikerna och strävar efter att vara ”ortens bästa matbutik”. Här hittar du det mesta som du behöver för din dagligvaruhandel, ofta med mängdrabatter.

Coop Extra öppettider är breda och det finns ca 71 Coop Extra butiker runt om i Sverige. Några av dem är Coop Extra LinköpingCoop Extra Västerås och Coop Extra Skövde.  

På sociala medier och på coop.se kan konsumenter följa aktuella Coop erbjudanden och se veckans Coop reklamblad. Det finns även ett populärt medlemsprogram, Coop MedMera som ger Coop rabatter och fina medlemserbjudanden.

Butikskedjorna erbjuder det mesta inom dagligvaruhandel, och har flera egna märken som till exempel Coop Extra, Coop och Änglamark.

Det kooperativa förbundet startades 1899 och bygger på idén om bra mat i bra butiker till bra priser.

Coop har över 5 500 anställda och finns i hela Sverige.

Coop upprätthåller även andra lojalitetsprogram, så som Coop HotellpremieCoop Matkasse, en färdig matkasse som beställs online, samt Coop Recept, som är en receptsida. 

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information