Tiendeo official website

Dip shopping upplevelse

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Citti-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Citti-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Citti eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Citti on Tiendeo. Bläddra i den senaste Citti-katalogen "Dip shopping upplevelse" giltig från från 25/1 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Hitta Citti kataloger i din stad

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

  Citti, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Citti är en gränshandel som ligger i Tyskland

  Lär känna Citti

  Om du inte har varit hos CITTI förut blir du säkert mycket överraskad när du kommer in i deras butik.

  De har naturligtvis allt i deras sortiment som du känner till från gränshandeln – men med mer än 85.000 varor på hyllorna får du också möjligheten att välja mellan massor av specialiteter från hela världen.

  Hos CITTI lägger de stor vikt på att deras kunder känner sig hemma och får god service – så ta hela familjen med dig och gör gränshandeln till en oförglömlig upplevelse.

  Hos CITTI blir gränshandeln en upplevelse för hela familien. Med ett gratis CITTI CARD får du en ännu större upplevelse som är fylld med extra fördelar.

  Butiken har varadgliga öpettider och finns på tre platser i Tyskland. Dessa finns i städerna Flensburg, Kiel, och Lübeck. På hemsidan citti.se kan du finna mer information, nyheter, erbjudanden, kampanjer och mycket mer.

  Cittis bakgrund

  Citti har funnits i Tyskland i flera år.