Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Astrid och aporna.

Letar du efter de bästa Astrid och aporna-erbjudandena?

Om du letar efter de största Astrid och aporna-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Astrid och aporna eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Astrid och aporna och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Lidl "ERBJUDANDEN VECKA 26" giltig från 20/06/2022 till 03/07/2022.

Hitta Astrid och aporna i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Astrid och aporna katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

Astrid och aporna, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Astrid och aporna är ett livsmedelsmärke som erbjuder veganska produkter

Lär känna Astrid & Aporna

Astrid & Aporna är ett klassiskt svenskt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av goda veganska produkter. Deras främsta mål är att ta fram goda och spännande veganska produkter, tillgängliga för alla. De vill att det ska vara lätt för dig att välja veganskt, oavsett om du gör det varje dag eller bara ibland.


Pålägg, korvar, burgare, ostar och en mängd andra produkter finns i Astrid & Apornas sortiment. Samtliga produkter är helt veganska och fria från mjölk och ägg. De är i stället baserade på naturliga råvaror utan konstigheter. Många av produkterna matchar (och ibland överträffar) proteinhalten i sina animaliska motsvarigheter. De har höga krav på deras produkter och har helt och hållet valt bort syntetiska färgämnen, härdade fetter, kolesterol och GMO. Ders produkter produceras i fabriker som är helt unika, då de är helt fri från hantering av animalier.

Deras produkter säljs via en mängd olika återförsäljare så som ICA och COOP. Via hemsidan astridochaporna.se kan du hitta mer information, erbjudanden och nyheter.

Astrid & Apornas bakgrund

Astrid & Aporna har funnits i Sverige i flera år.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor