Vi är på väg att publicera erbjudanden från Astrid och aporna.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Hitta Astrid och aporna i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Astrid och aporna katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

Intressant att veta om Astrid och aporna ...

Astrid och aporna är ett livsmedelsmärke som erbjuder veganska produkter

Lär känna Astrid & Aporna

Astrid & Aporna är ett klassiskt svenskt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av goda veganska produkter. Deras främsta mål är att ta fram goda och spännande veganska produkter, tillgängliga för alla. De vill att det ska vara lätt för dig att välja veganskt, oavsett om du gör det varje dag eller bara ibland.


Pålägg, korvar, burgare, ostar och en mängd andra produkter finns i Astrid & Apornas sortiment. Samtliga produkter är helt veganska och fria från mjölk och ägg. De är i stället baserade på naturliga råvaror utan konstigheter. Många av produkterna matchar (och ibland överträffar) proteinhalten i sina animaliska motsvarigheter. De har höga krav på deras produkter och har helt och hållet valt bort syntetiska färgämnen, härdade fetter, kolesterol och GMO. Ders produkter produceras i fabriker som är helt unika, då de är helt fri från hantering av animalier.

Deras produkter säljs via en mängd olika återförsäljare så som ICA och COOP. Via hemsidan astridochaporna.se kan du hitta mer information, erbjudanden och nyheter.

Astrid & Apornas bakgrund

Astrid & Aporna har funnits i Sverige i flera år.