Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från 7 eleven.

Letar du efter de bästa 7 eleven-erbjudandena?

Om du letar efter de största 7 eleven-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från 7 eleven eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från 7 eleven och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ICA Nära "ICA Nära Erbjudanden" giltig från från 20/5 till till 26/5.

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

7 eleven, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

7-eleven är en kedja som finns för dig som är på språng. Oavsett vilken tid, så finns det alltid något gott för just dig.

Lär känna 7-eleven

Pressbyrån och 7-Eleven jobbar ständigt för att möta de allt högre kraven på tillgänglighet, service och utbud. Och de gör det tillsammans med starka varumärken som deras kunder tycker om, på platser där människor finns. Varje dag, året om. Idag erbjuds allt från nypressad juice, pizza, frallor, frukost och bullar till massor av olika korvar och fräsch mat från hela världen. Här hittar du morgonens första kopp kaffe, sommarens första glass och god mat när magen kurrar. Nya butiker öppnas i rask takt och svenskarna har tagit 7-Eleven till sina hjärtan. Men trots att de vuxit sig stora, är passionen för människor på språng densamma: 7-eleven vill snabbt och smidigt ge folk en god vardag! Butikens öppettider är mycket frikostiga och butiken finns i de flesta svenska städer. Exempelvis finns de i Göteborg, Malmö och Stockholm. På hemsidan 7-eleven.se kan du finna mer information om vad som erbjuds och deras olika arbeten. Här kan du även komma i kontakt med deras olika erbjudanden.

7-elevens bakgrund

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp.

7-Eleven arbetar för en hållbar utveckling

Du ska hitta det du behöver när du behöver det och du ska kunna lita på att det som finns i butikerna har schyssta varor. 7-eleven har ju både ansvar och möjlighet att påverka och göra skillnad. De arbetar bland annat med att göra saker bättre inom de olika stegen i värdekedjan, till exempel genom att ställa krav på sina leverantörer. De vill också att du som kund ska kunna välja bland hälsosam mat och dryck. En annan viktig del i arbetet är såklart också att minska sitt företags egen miljöpåverkan. Det gör de bland annat genom hela tiden försöka minska energiförbrukningen i butikerna. De jobbar också med att effektivisera transporter, göra sin avfallshantering smartare.