Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Wiggle.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Wiggle katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Andra Sport-butiker online

Wiggle, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Wiggle anser sig vara den främsta träningsbutiken på nätet, då de erbjuder produkter inom cykling, löpning, simning och triathlon

Lär känna Wiggle

Wiggle är cyklister, löpare, simmare, triathleter, vandrare och gymmare. De vet hur du känner när du äntligen når dina mål, oavsett sport eller nivå. Du pushar dig själv hårdare för att bli bättre och det tar inte lång tid förrän du gjort det som en gång kändes omöjligt. 

Wiggle finns bland löparna i parken; de har simmat längder bredvid dig i simhallen; de har träffat dig på de långa cykelturerna och vandrat vid sidan om dig på berget. Det är därför de är experter på att ta fram, testa och att leverera de allra bästa sportartiklarna som finns till fantastiska priser. Och det är också därför världens allra största namn väljer att samarbeta med dem. Samtidigt fortsätter de att stötta små märken som är specialister på det de gör och utvecklar innovativa sportprodukter. Just därför är Wiggle bland de bästa på marknaden. De försöker, precis som du, bara att bli så bra de kan på det de gör.

All försäljning sker via hemsidan wiggle.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Wiggles bakgrund

Wiggles grundades 1995 i Portsmuth England.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor