Intressant att veta om Wiggle ...

Wiggle anser sig vara den främsta träningsbutiken på nätet, då de erbjuder produkter inom cykling, löpning, simning och triathlon

Lär känna Wiggle

Wiggle är cyklister, löpare, simmare, triathleter, vandrare och gymmare. De vet hur du känner när du äntligen når dina mål, oavsett sport eller nivå. Du pushar dig själv hårdare för att bli bättre och det tar inte lång tid förrän du gjort det som en gång kändes omöjligt. 

Wiggle finns bland löparna i parken; de har simmat längder bredvid dig i simhallen; de har träffat dig på de långa cykelturerna och vandrat vid sidan om dig på berget. Det är därför de är experter på att ta fram, testa och att leverera de allra bästa sportartiklarna som finns till fantastiska priser. Och det är också därför världens allra största namn väljer att samarbeta med dem. Samtidigt fortsätter de att stötta små märken som är specialister på det de gör och utvecklar innovativa sportprodukter. Just därför är Wiggle bland de bästa på marknaden. De försöker, precis som du, bara att bli så bra de kan på det de gör.

All försäljning sker via hemsidan wiggle.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Wiggles bakgrund

Wiggles grundades 1995 i Portsmuth England.

Andra Sport-butiker online

Fler erbjudanden från Sport

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.