Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Wiggle.

Letar du efter de bästa Wiggle-erbjudandena?

Om du letar efter de största Wiggle-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Wiggle eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Wiggle och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Sportamore "Summer sale upp till 60% rabatt!" giltig från från 20/6 till till 31/8.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

Wiggle, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Wiggle anser sig vara den främsta träningsbutiken på nätet, då de erbjuder produkter inom cykling, löpning, simning och triathlon

Lär känna Wiggle

Wiggle är cyklister, löpare, simmare, triathleter, vandrare och gymmare. De vet hur du känner när du äntligen når dina mål, oavsett sport eller nivå. Du pushar dig själv hårdare för att bli bättre och det tar inte lång tid förrän du gjort det som en gång kändes omöjligt. 

Wiggle finns bland löparna i parken; de har simmat längder bredvid dig i simhallen; de har träffat dig på de långa cykelturerna och vandrat vid sidan om dig på berget. Det är därför de är experter på att ta fram, testa och att leverera de allra bästa sportartiklarna som finns till fantastiska priser. Och det är också därför världens allra största namn väljer att samarbeta med dem. Samtidigt fortsätter de att stötta små märken som är specialister på det de gör och utvecklar innovativa sportprodukter. Just därför är Wiggle bland de bästa på marknaden. De försöker, precis som du, bara att bli så bra de kan på det de gör.

All försäljning sker via hemsidan wiggle.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Wiggles bakgrund

Wiggles grundades 1995 i Portsmuth England.