Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Unisport.

Letar du efter de bästa Unisport-erbjudandena?

Om du letar efter de största Unisport-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Unisport eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Unisport och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Erlandsons Brygga "Vårpriser 2024 !" giltig från från 4/4 till till 1/5.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Unisport, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Unisport är ett danskt företag som är inriktade för fotbollsverksamhet, och säljer fotbollsprodukter online med snabb leverans.

Lär känna Unisport

Unisport Scandinavia har funnits sedan mitten av 90-talet, och har numera Skandinaviens största sortiment av fotbollsprodukter. Här hittar du fotbollsskor, fotbollströjor och fotbollsprodukter från flera kända varumärken som till exempel Adidas, Puma och Nike.

Det finns en fysisk butik, Unisport Fotbollsshop, som ligger centralt i Köpenhamn, men den största delen av försäljingen sker via e-handel. Du kan sätta din egen prägel på dina Unisport fotbollskor genom att brodera namn eller en flagga på dem.

På sociala medier samt på unisport.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Unisports rea och nyheter. Unisport rabattkoder ger dig ännu lägre priser och följer med olika kampanjer på internet.

Unisports bakgrund

Unisport grundades 1995 i Danmark, och företaget började med försäljning av fotbollströjor.

Du kan göra din Unisport fotbollströja mer personlig med namn- och nummertryck.

Unisport har omkring 50 anställda och verksamhet i hela Norden, samt de andra fotbollsländerna Tyskland och Nederländerna.

Se mer på hemsidan för information om Unisport fotbollsutrustning, beställningar samt kontakt med Unisport kundservice.