Tiendeo official website

Summer sale upp till 60% rabatt!

Mer än en månad

Erbjudanden av Sportamore

Letar du efter de bästa Sportamore-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sportamore-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sportamore eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Det finns för närvarande 2 Sportamore-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Sportamore-katalogen "Summer sale upp till 60% rabatt!" giltig från från 20/6 till till 31/8 och börja spara pengar nu!

Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

Sportamore, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sportamore är nordens största sportbutik online. De erbjuder ett stort utbud på kläder och accessoarer för ditt aktiva liv.

Lär känna Sportamore

Som man kanske hör på namnet är hälsosam livsstil viktigt för Sportamore. Sportamore har vunnit priset "årets E-handlare 2019" inom kategorin kläder och accessoarer. Därmed ligger Sportamore i framkant när det gäller att vara en modern butik, då de enbart erbjuder en e-handel och inga fysiska butiker. På så sätt kan de även hålla låga priser.

I Stockholm bredvid Sportamores egna kontor har de även en egen crossfit-box där de anordnar träning varje dag. Sportamore erbjuder många olika märken på sportkläder så som Adidas, Nike, Craft och Puma. Förutom träningskläder erbjuds det även saker så som tennisrack, skor, pjäxor och golfutrustning, detta tillsammans med mycket annat.

Sportamores bakgrund

Sportamore grundades 2009 av Johan Ryding, Joakim Friedman, och Jan Friedman. Sportamore byggdes upp som en sportbutik och deras hemsida har funnits i stor skala sedan 2010. De har som mål att erbjuda marknadens bredaste varumärkesutbud genom att fokusera på nätförsäljning snarare än fysiska butiker. Sedan 2012 finns kedjan även i Norge, Finland och Danmark. 2019 expanderade företaget även ännu längre ut i världen och finns nu även i Frankrike. Då butiken fortfarande är i sin barndom, växer företaget i hög fart vilket gör att de alltid är öppna för att anställa nya medarbetare .

Sportamores olika kampanjer

Sportamore har många olika kampanjer för dig som är ute efter extra låga priser. När du kommer in på deras hemsida så finns det en helt egen flick som heter just "kampanjer". Här kan det exempelvis finnas kampanjar med extra bra rea-erbjudanden. Till exempel kan dessa erbjudanden vara 30% REA på vinterkläder, halva priset på sista storleken, eller klassiska ta tre, betala för två - erbjudanden. utöver detta har Sportamore en så kallad trygghetsgaranti. Exempel på detta är att de erbjuder fri frakt på köp över 399 kr, fri retur och 30 dagars öppet köp. Detta då Sportamore vill att du ska känna dig trygg vid handel via deras hemsida.