Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Speedo.

Letar du efter de bästa Speedo-erbjudandena?

Om du letar efter de största Speedo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Speedo eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Speedo och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Furniturebox "Up till 30% rabatt !" giltig från från 30/1 till till 5/3.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Speedo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Speedo Swimwear är ett varumärke som har funnits sedan mitten av 1910-talet och tillverkar och säljer badkläder.

Lär känna Speedo

Speedo är ett världsledande varumärke för badkläder och produkter för simning och andra vattenaktiviteter. Här kan du beställa varor som Speedo baddräkt, Speedo våtdräkt, Speedo badbyxor, Speedo badshorts, m.m.  

Speedo Sverige har inga butiker, utan produkterna förmedlas via återförsäljare så som Intersport, Simbutiken och Stadium, m.fl. Det finns även en europeisk Speedo online butik på speedo.com där du kan beställa produkter hem till Sverige.

Via sociala medier och hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av nyheter och de senaste kollektionerna av Speedo badkläder och produkter.

Några andra populära produkter är Speedo simglasögon, Speedo snorklar, och Speedo vattenskor.

Speedos bakgrund

Företaget grundades 1914 i Australien, och idag finns huvudkontoret i Nottinghamn, England.

Speedo har genom tiden sponsrat många kända sim-atleter så som Michael Phelps, Amanda Beard och Janet Evans.

Se mer på hemsidan för information om Speedo badaktiviteter, produkter, beställningar och kampanjer.

Speedo arbetar mot slaveri

Sedan 2018 har Speedo fortsatt att övervaka socialt och miljömässigt förbättringar i deras tillverkningsprocesser. Deras team har arbetat mycket för att kartlägga deras leveranskedja och de är stolt över de framsteg de har gjort med att utforma ansvarsfulla, hållbara sätt att tillverka deras produkter. 

Utbildning är en viktig del av deras inställning till hantera riskerna med modern slaveri i deras utbud i kedjan. De har genomfört utbildning för viktiga leverantörer på deras krav på företagsansvar för att säkerställa att de följer med deras standarder. De introducerade obligatoriskt modernt slaveriutbildning för alla deras globala anställda, så att alla, var som helst, kan förstå och identifiera komplexet och ofta dolda frågan om modern slaveri.