Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ridestore.

Letar du efter de bästa Ridestore-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ridestore-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ridestore eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ridestore och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Vartex "Vartex moto collection 2024 !" giltig från från 7/5 till till 31/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

Ridestore, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Riderstore är onlinebutiken för dig som vill susa ner för skidbacken i rätt kläder.

Lär känna Riderstore

Riderstore erbjuder sina egna produkter till kunderna utan mellanhänder. De ser det nämligen annorlunda. Direkt till konsumentmetoden handlar om att förbättra alla delar av företaget genom att bemyndiga kunderna. Därför är deras kunders feedback deras fokus för framtida tillväxt. Detta går från produktutveckling, inköpsmängder, klädesign, funktionalitet på hemsidan, recensioner till marknadsföring och alla beslut om kundupplevelse.

Genom att lyssna och arbeta med deras kunder har de skapat det snabbast växande snömärket i Europa -> Dope Snow.

Företaget har ingen fysisk butik utan all handel sker via deras hemsidan riderstore.se. Där kan du fynda all typ av klädsel för skidbacken. Exempelvis jackor och skidbyxor, men även skidglasögon och street kläder.

Riderstores bakgrund

Ridestore grundades i Sverige 2006 och från dag ett så har de valt att forma sig efter deras kunder. Hela teamet som finns på Ridestore handlar själva online och genom personliga upplevelser i kombination med vsina kunder vill de skapa den bästa möjliga kundupplevelsen.

Prata med Riderstore

Ridrstore älskar att prata med sina kunder. 

Deras kundteam är alltid peppade och redo för att snacka med dig! Det kan verkligen handla om vad som helst, allt från hjälp med din order till vilka skidorter som är bäst! Du når dem enkelt via chatten på hemsidan eller via: ridestore.se/contact Deras team finns utspridda runt om i världen och på platser som t.ex. Sverige, Frankrike, Tyskland, Italien och många fler. De älskar att snacka så bara att hojta till i chatten! De kollar även alla omdömen de får in för att säkerställa att alla som handlar hos dem får den allra bästa upplevelsen.