Hitta Outnorth i Din stad

Intressant att veta om Outnorth ...

Outnorth är en frilufsbutik på nätet som säljer allt för utomhus- och friluftsliv från flera kända varumärken.

Lär känna Outnorth

Outnorth är idag en av Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och frilutsliv. Företaget säljer kläder, skor och utrustning för stora och små äventyr och för män, kvinnor och barn.

Outnorth har  fysisk butiker  Växjö och Kalmar, men all försäljning sker även via outnorth.se. Här finns ett brett sortiment av herrkläder, dam- och barnkläder från flera välkända varumärken, samt andra produktkategorier så som Outnorth utrustning, träning, skor, samt camping och vandring.

På sociala medier kan man följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Outnorths rea och nyheter. Man kan även använda sig av Outnorths rabattkoder och handla på Outnorth outlet med upp till 80 % rabatt på utgående varor.

I sortimentet finns kläder och utrustning fler än 350 kända varumärken så som Haglöfs, Fjällräven, The North Face, Salomon, Bergans, och Lundbergs, m.fl.

Outnorths bakgrund

Outnorth hette från början Kalmar Kommissionsaffär och grundades redan 1926 i centrala Kalmar. På den tiden fungerade affären lite som en pantbank, men utvecklades sedan till att bli en butik för arbetskläder och friluftskläder. 2002 öppnades Naturbolaget även i Växjö och 2005 började de med e-handel. Huvudkontoret och ligger numera i Växjö.

Outnorth har cverksamhet i hela Norden samt Tyskland.

Tävla med Outnorth

Via hemsidan kan du nå olika tävlingar tillsammans med Outnorth. Här kan du läsa de villkor som gäller för deltagande i Outnorths tävling. Genom att du laddar upp ett bidrag godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt tävlingsvilkoren. För att ett tävlingsbidrag ska godkännas krävs att deltagaren är över 18 år eller har vårdnadshavarens godkännande för att delta i tävlingen. Genom att delta godkänner du att den angivna mailadressen får användas i marknadsföringssyfte. Anställda på Outnorth AB och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Andra Sport-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.