Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Maxpuls.

Letar du efter de bästa Maxpuls-erbjudandena?

Om du letar efter de största Maxpuls-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Maxpuls eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Maxpuls och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Erlandsons Brygga "Vårpriser 2024 !" giltig från från 4/4 till till 1/5.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Maxpuls, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Maxpuls är erbjuder en mängd olika produkter för just din träning

Lär känna Maxpuls

Maxpuls brinner för träning och hälsa och känner en stor drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning. De väljer produkter som de tycker höjer träningsinspirationen och gör träningen roligare och effektivare.

De hanterar idag ca. 6000 kunder per år och de arbetar ständigt med att uppdatera hemsidan med nya produkter. 

Kontakta dem gärna om du har några frågor gällande deras sortiment eller om du har andra frågor. De säljer en mängd olika varor från märken så som Adidas, Axess, Casall, Polar, Reebock och mycket mer. De säljer allt för träning, både kläder och utrustning.

Deras produkter säljs inte via butik, utan all handel sker via hemsidan maxpuls.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Maxpuls bakgrun

MaxPuls startades år 2000 och har sedan dess sålt sportprodukter på nätet. Till en början var sortimentet inriktat på pulsbaserad träning men har med tiden utökats.