Reklam

Letar du efter de bästa MatHem-erbjudandena?

Om du letar efter de största MatHem-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från MatHem eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från MatHem och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ICA Maxi "ICA Maxi Erbjudanden" giltig från 30/01/2023 till 05/02/2023.

Andra Matbutiker-butiker

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

MatHem, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Mathem är en onlinebutik som erbjuder försäljning av livsmedel

Lär känna mathem

Mathem försöker i alla lägen använda förbrukningsvaror som har så låg miljöpåverkan som möjligt. Därför levereras alla varor i återvinningsbara och helt biologiskt nedbrytbara papperskassar. Pappret är FSC-certifierat och giftfritt. All pappersmassa kommer från hållbara skogsbruk här i Sverige. Färgen är vattenbaserad och även den fri från gifter. De erbjuder att ta emot sina kunders använda MatHem-kassar vid leveranstillfället och återvinner dem.

Du handlar från hela deras sortiment från hemsidan mathem.se där du även hittar kampanjer och erbjudanden.

Att vara en matbutik på nätet medför stora fördelar när det kommer till spårbarhet. De har möjligheten att snabbt ta reda på vilka beställningar och leveranser som har innehållit en specifik vara när “olyckan” är framme. Det finns alltid en risk att varor är felmärkta, inte uppfyller de krav eller förväntningar som finns eller att en allergen av misstag har hamnat i ett livsmedel. Då kan de omgående kontakta berörda kunder med viktig information och återkalla varor i samband med ett produktlarm.

Mathems bakgrund

Mathem grundades 2006. Idag har mer än 10 år gått, och MatHem är ett etablerat – och efterlängtat – faktum.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste MatHem katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona