Tiendeo official website

Erbjudanden MatHem

Mer än en månad

  Erbjudanden av MatHem

  Letar du efter de bästa MatHem-erbjudandena?

  Om du letar efter de största MatHem-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från MatHem eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från MatHem on Tiendeo. Bläddra i den senaste MatHem-katalogen "Erbjudanden MatHem" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo DollarStore
  • Logo Hemköp

  MatHem, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Mathem är en onlinebutik som erbjuder försäljning av livsmedel

  Lär känna mathem

  Mathem försöker i alla lägen använda förbrukningsvaror som har så låg miljöpåverkan som möjligt. Därför levereras alla varor i återvinningsbara och helt biologiskt nedbrytbara papperskassar. Pappret är FSC-certifierat och giftfritt. All pappersmassa kommer från hållbara skogsbruk här i Sverige. Färgen är vattenbaserad och även den fri från gifter. De erbjuder att ta emot sina kunders använda MatHem-kassar vid leveranstillfället och återvinner dem.

  Du handlar från hela deras sortiment från hemsidan mathem.se där du även hittar kampanjer och erbjudanden.

  Att vara en matbutik på nätet medför stora fördelar när det kommer till spårbarhet. De har möjligheten att snabbt ta reda på vilka beställningar och leveranser som har innehållit en specifik vara när “olyckan” är framme. Det finns alltid en risk att varor är felmärkta, inte uppfyller de krav eller förväntningar som finns eller att en allergen av misstag har hamnat i ett livsmedel. Då kan de omgående kontakta berörda kunder med viktig information och återkalla varor i samband med ett produktlarm.

  Mathems bakgrund

  Mathem grundades 2006. Idag har mer än 10 år gått, och MatHem är ett etablerat – och efterlängtat – faktum.