Reklam

Sale

9 dagar kvar

Letar du efter de bästa Indi & Cold-erbjudandena?

Om du letar efter de största Indi & Cold-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Indi & Cold eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Indi & Cold on Tiendeo. Bläddra i den senaste Indi & Cold-katalogen "Sale" giltig från 12/01/2023 till 10/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Indi & Cold, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Indi & Cold är ett klädmärke som fokuserar på kläder för kvinnor.

Lär känna Indi & Cold

Indi & Cold stil är inspirerad av det naturliga sättet att leva, som fångas i varje kollektion. Med ett team som består av 98% kvinnor designar märket kläder för kvinnor av kvinnor. Färg och passion för detaljer är två viktiga kännetecken för identitet som har varit med dem sedan de började. Dessa två principer hjälper dem att utvecklas till ett eftertraktat varumärke.

Om de ​​gillar något på indi & cold är det den naturliga livsstilen och det är vad de förkroppsligar i varje kollektion. Under kreativ ledning av Cristina Villar är varumärket en återspegling av hennes stil. En ultra feminin shabby chic, med en retro touch och framför allt mycket naturlig. Hantverkstraditionen, fibrernas ärlighet och dess speciella färganvändning är några av dess kännetecken.

De älskar att deras plagg har hållbarhet och kvalitet. De gillar idén att få en medveten vision till mode, sakta ner och fortsätta arbeta som de hittills har gjort, steg för steg och med medvetenhet. I sverige säljs deras kläder via återförsäljare, men även via den globala hemsidan indiandcold.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanen och kampanjer.

Indi & Colds bakgrund

Varumärket föddes 2012 efter sammanslagningen av företagen Indiwoman och Cold Alaska.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Indi & Cold katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona