Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Indi & Cold.

Letar du efter de bästa Indi & Cold-erbjudandena?

Om du letar efter de största Indi & Cold-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Indi & Cold eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Indi & Cold och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Indi & Cold, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Indi & Cold är ett klädmärke som fokuserar på kläder för kvinnor.

Lär känna Indi & Cold

Indi & Cold stil är inspirerad av det naturliga sättet att leva, som fångas i varje kollektion. Med ett team som består av 98% kvinnor designar märket kläder för kvinnor av kvinnor. Färg och passion för detaljer är två viktiga kännetecken för identitet som har varit med dem sedan de började. Dessa två principer hjälper dem att utvecklas till ett eftertraktat varumärke.

Om de ​​gillar något på indi & cold är det den naturliga livsstilen och det är vad de förkroppsligar i varje kollektion. Under kreativ ledning av Cristina Villar är varumärket en återspegling av hennes stil. En ultra feminin shabby chic, med en retro touch och framför allt mycket naturlig. Hantverkstraditionen, fibrernas ärlighet och dess speciella färganvändning är några av dess kännetecken.

De älskar att deras plagg har hållbarhet och kvalitet. De gillar idén att få en medveten vision till mode, sakta ner och fortsätta arbeta som de hittills har gjort, steg för steg och med medvetenhet. I sverige säljs deras kläder via återförsäljare, men även via den globala hemsidan indiandcold.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanen och kampanjer.

Indi & Colds bakgrund

Varumärket föddes 2012 efter sammanslagningen av företagen Indiwoman och Cold Alaska.