Tiendeo official website

Erbjudanden Bönor och Blad

Mer än en månad

  Erbjudanden av Bönor och Blad

  Letar du efter de bästa Bönor och Blad-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bönor och Blad-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bönor och Blad eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bönor och Blad on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bönor och Blad-katalogen "Erbjudanden Bönor och Blad" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Abbe Market
  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo REWE
  • Logo Astrid och aporna
  • Logo Supergott
  • Logo Citti

  Bönor och Blad, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bönor och blad är en butikskedja som fokuserar på choklad, kaffe och te

  Lär känna Bönor och Blad

  Bönor och Blad driver moderna specialbutiker för te, kaffe, högkvalitativ choklad och många andra godsaker, som är personligt utvalda för att skapa ett unikt och handplockat sortiment.

  Bönor & Blad är stolta över att kunna presentera detta helhetskoncept där det märks att de alltid gör allt med en omtanke, och självklart lägger de alltid lite extra tid på att paketera dina smakfavoriter på ett tilltalande sätt, vare sig det är till Dig själv eller present till någon du vill skämma bort. Stora som små skräddarsydda gåvor har med tiden blivit deras signum.

  Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på flera olika ställen, så som Stockholm, Uppsala och Malmö. Deras hemsida bonorochblad.se där du hittar hela deras sortiment och mer information. Dessutom finner du här nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Bönor och Blads bakgrund

  Allt började år 1975 när familjen Falck etablerade Tehuset i Uppsala. Idag är de inne på tredje generationen som med stor passion engagerar sig i varumärket och för arvet vidare in i framtiden, nu med namnet Bönor & Blad.