Tiendeo official website

Erbjudanden Animail

Mer än en månad

  Erbjudanden av Animail

  Letar du efter de bästa Animail-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Animail-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Animail eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Animail on Tiendeo. Bläddra i den senaste Animail-katalogen "Erbjudanden Animail" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

  Animail, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Animali är Sveriges ledande butik för djurfoder online

  Lär känna Animail

  Animail är din djurbutik på nätet. Med ett brett utbud av kvalitetsprodukter och snabba leveranser för att underlätta din vardag. Hos dem hittar du en stor bredd av hundfoder, kattfoder och kattsand. Dessutom har de ett brett sortiment av foder och tillbehör till kanin, gnagare, fisk, fågel och reptiler.

  De erbjuder hemleverans inom 1-3 vardagar (1-2 dagar kan tillkomma om du bor på lantbrevbärarlinje). Du behöver inte vara hemma och ta emot paketet. Deras mål är att underlätta din vardag så du sparar tid och slipper släpa på tunga säckar. De har såklart också veterinärfoder för hund & veterinärfoder för katt. Säker och bekväm betalning genom Klarna, och via Klarna erbjuds även möjlighet att dela upp betalningen.

  All handel sker via deras hemsida animail.se där du kan finna hela dera sortiment, men även nyheter, information, erbjudanden och kampanjer. Dessutom kan du här ta del av deras rea.

  Animails bakgrund

  Animail har funnits i Sverige sedan cirka 2007.