Letar du efter de bästa Animail-erbjudandena?

Om du letar efter de största Animail-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Animail eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Animail och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren Lidl "Nationell ERBJUDANDEN VECKA 32" giltig från 08/08/2022 till 14/08/2022.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Animail katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Matbutiker

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker online

Animail, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Animali är Sveriges ledande butik för djurfoder online

Lär känna Animail

Animail är din djurbutik på nätet. Med ett brett utbud av kvalitetsprodukter och snabba leveranser för att underlätta din vardag. Hos dem hittar du en stor bredd av hundfoder, kattfoder och kattsand. Dessutom har de ett brett sortiment av foder och tillbehör till kanin, gnagare, fisk, fågel och reptiler.

De erbjuder hemleverans inom 1-3 vardagar (1-2 dagar kan tillkomma om du bor på lantbrevbärarlinje). Du behöver inte vara hemma och ta emot paketet. Deras mål är att underlätta din vardag så du sparar tid och slipper släpa på tunga säckar. De har såklart också veterinärfoder för hund & veterinärfoder för katt. Säker och bekväm betalning genom Klarna, och via Klarna erbjuds även möjlighet att dela upp betalningen.

All handel sker via deras hemsida animail.se där du kan finna hela dera sortiment, men även nyheter, information, erbjudanden och kampanjer. Dessutom kan du här ta del av deras rea.

Animails bakgrund

Animail har funnits i Sverige sedan cirka 2007.

Fler erbjudanden från Matbutiker

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona