Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Marimekko.

Letar du efter de bästa Marimekko-erbjudandena?

Om du letar efter de största Marimekko-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Marimekko eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Marimekko och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Zalando "Zalando reklamblad" giltig från från 20/2 till till 29/2.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Marimekko, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Marimekko är ett finländskt designföretag som är känt över hela världen för sina färgglada mönster och textiler.

Lär känna Marimekko

Marimekko är ett finländskt designföretag som är känt över hela världen för sina färgglada mönster och textiler. 

Företaget framställer Marimekkos tyger, men även deras egna kläderväskor och mycket annat. Produkterna är ofta i starka färger och med blommiga mönster.

Marimekko i Sverige har flera återförsäljare och ett antal renodlade Marimekko butiker. De finns exempelvis på platser så som MalmöStockholm och Göteborg. Marimekkos öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker.

På sociala medier och på den globala hemsidan marimekko.com kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Marimekkos rea och nyheter. Marimekkos nätbutik levererar inom hela Sverige.  

Andra välkända produkter som Marimekko tillhandahåller är exempelvis: glastapetergardiner och klänningar.

Marimekkos bakgrund

Företaget grundades 1951 av Viljo och Armi Ratia.

Bland annat H & M har sålt kläder med Marimekko mönster.   

Se mer på hemsidan för information om produkter, erbjudanden, återförsäljare samt kontakt med Marimekko kundtjänst

Marimekko presentkort - alltid en lämplig presentidé

Marimekkos presentkort är alltid en välkommen överraskning som skapar glädje och en extra glimt av lycka. Det finns tre presentkort dekorerade med olika klassiska mönster, för vilka du kan välja det belopp som just du villa ha.

Välj önskat presentkort via hemsidan, ange lämpligt belopp och lägg till kortet i din kundvagn. Om du vill köpa mer än ett presentkort anger du beloppet för varje presentkort separat och lägger sedan till det i kundvagnen. 

Presentkortet kan användas för att betala för köp både i onlinebutiken och i utvalda Marimekko-butiker och butiker i det land där det köptes. Presentkortet gäller i 12 månader från inköpsdatumet