Tiendeo official website

Reklam

Nyinkommet | Herr

17 dagar kvar

Letar du efter de bästa The North Face-erbjudandena?

Om du letar efter de största The North Face-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från The North Face eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Det finns för närvarande 2 The North Face-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste The North Face-katalogen "Nyinkommet | Herr" giltig från 17/02/2023 till 11/04/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Sport-butiker

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

The North Face, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

The North Face säljer kläder och utrustning för upptäcktsresande.

Lär känna The North Face

The North Face vill tillhandahålla den bästa utrustningen för idrottare och moderna upptäcktsresande, stötta naturvårdsinsatser och inspirera en rörelse för global utforskning. The North Face säljer kläder och utrustning för upptäcktsresande. De säljer exempelvis vinterjackor för kvinnor och män, men även väskor, skor och kängor och även tält.

I Sverige säljs deras produkter via olika återförsäljare inom sport ch fritidssektorn. Exempelvis på denna typ av återförsäljare är Stadium som finns på de flesta platser i hela landet. Dock kan du även hitta deras produkter via hemsidan thenorthface.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden, kampanjer och deras egna kundservice.

The North Face bakgrund

The North Face märke är uppkallat efter den kallaste och mest oförsonliga sidan av ett berg. De har hjälpt utforskare att ta sig till helt ofattbara höjder i Himalaya. Men konstigt nog börjar legenden om The North Face på en strand. Närmare bestämt i kvarteret North Beach i San Francisco, på en höjd av bara 45 m.ö.h. Det var här som två klättringsentusiaster år 1966 bestämde sig för att följa sin dröm och grunda en liten klättringsbutik.

Hållbart arbete med The North Face

Allt The North Face gör som företag drivs av deras önskan att dela med oss av deras passion för naturen och friluftsliv, och det är anledningen till att de arbetar för hållbar hantering av deras produkter och deras verksamhet. På deras nya huvudkontor i Kalifornien kommer över 100 % av elen från förnybara källor, och de har skapat branschledande miljöstrategier med deras Responsible Down Standard och deras klädkretslopp som uppmanar återvinning av kläder och skor. Deras idrottare ger studenter möjlighet att verka mot klimatförändring genom presentationen Hot Planet/Cool Athletes, och Explore Fund hjälper ungdomar i hela landet att få uppleva och utforska naturen.