Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste The North Face katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

The North Face, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

The North Face säljer kläder och utrustning för upptäcktsresande.

Lär känna The North Face

The North Face vill tillhandahålla den bästa utrustningen för idrottare och moderna upptäcktsresande, stötta naturvårdsinsatser och inspirera en rörelse för global utforskning. The North Face säljer kläder och utrustning för upptäcktsresande. De säljer exempelvis vinterjackor för kvinnor och män, men även väskor, skor och kängor och även tält.

I Sverige säljs deras produkter via olika återförsäljare inom sport ch fritidssektorn. Exempelvis på denna typ av återförsäljare är Stadium som finns på de flesta platser i hela landet. Dock kan du även hitta deras produkter via hemsidan thenorthface.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden, kampanjer och deras egna kundservice.

The North Face bakgrund

The North Face märke är uppkallat efter den kallaste och mest oförsonliga sidan av ett berg. De har hjälpt utforskare att ta sig till helt ofattbara höjder i Himalaya. Men konstigt nog börjar legenden om The North Face på en strand. Närmare bestämt i kvarteret North Beach i San Francisco, på en höjd av bara 45 m.ö.h. Det var här som två klättringsentusiaster år 1966 bestämde sig för att följa sin dröm och grunda en liten klättringsbutik.

Hållbart arbete med The North Face

Allt The North Face gör som företag drivs av deras önskan att dela med oss av deras passion för naturen och friluftsliv, och det är anledningen till att de arbetar för hållbar hantering av deras produkter och deras verksamhet. På deras nya huvudkontor i Kalifornien kommer över 100 % av elen från förnybara källor, och de har skapat branschledande miljöstrategier med deras Responsible Down Standard och deras klädkretslopp som uppmanar återvinning av kläder och skor. Deras idrottare ger studenter möjlighet att verka mot klimatförändring genom presentationen Hot Planet/Cool Athletes, och Explore Fund hjälper ungdomar i hela landet att få uppleva och utforska naturen.