Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sixtydays.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Sixtydays katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Sixtydays, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sixtdays är ett svenskt klädmärke som som säljer och skapar kläder för kvinnor

Lär känna Sixtydays

SixtyDays grundades av Efty Kvist och deras kollektion är bohemisk, lyxig med detaljer som man bara kan hitta i det underbara. Hon har funnit sin inspiration från olika kulturer och områden hon har besökt under sina resor i livet. Alla fabriker, tyger och mönster i SixyDays kollektion är handplockade. The three little monkeys är de mest populära tryck som alltid finns med i hennes kollektion. Hon vill inte bara skapa kläder till fest utan vill också klä upp vardagen. Dessa två försöker hon kombinera med harmoni.

SistyDays leverantörer är väldigt viktiga för Elfty och är därför handplockade av hennes team. Hon tror inte att utnyttja något för att nå sina mål. De har ett showrum i Helsingborg med vardagliga öppettider, dessutom kan du handla från hela deras sortiment från deras hemsida sixtydays.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Sixtydays bakgrund

Efty Kvist är en svensk designer som startade sitt varumärke 2011. SixtyDays kollektion är bohemisk, lyxig med detaljer som man bara kan hitta i det underbara.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor