Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Signal.

Letar du efter de bästa Signal-erbjudandena?

Om du letar efter de största Signal-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Signal eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Signal och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd Erbjudande Sommar & Höst 2022" giltig från 28/07/2022 till 07/09/2022.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Signal katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Signal, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Signal är ett danskt modemärke som säljer kläder för män

Lär känna Signal

Signal startade i en butik i Köpenhamn, Danmark, under namnet Buksesnedkeren. Från början var konceptet Buksesnedkeren unisexbyxor och fritidskläder. Varumärket Buksesnedkeren döptes om till Signal 1996. Fokus flyttades från att vara ett välkänt varumärke i Danmark till att bygga upp ett koncept och ett varumärke riktat mot den internationella detaljhandeln med både egna butiker och grossistverksamhet.

2009 förvärvades varumärket Signal av företagsledningen tillsammans med en grupp privata investerare och i slutet av 2009 flyttade företaget från Gilleleje till sin egen nya premiss i Kvistgård nära Köpenhamn.

Deras produkter säljs via ett flertal olika återförsäljare som du kan finna via deras egna globala hemsida signal-clothing.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Signals bakgrund

Signal grundades 1967 i en butik i Köpenhamn, DanmarkFrån början var konceptet Buksesnedkeren unisexbyxor och fritidskläder.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona