Tiendeo official website

Erbjudanden Signal

Mer än en månad

  Erbjudanden av Signal

  Letar du efter de bästa Signal-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Signal-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Signal eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Signal on Tiendeo. Bläddra i den senaste Signal-katalogen "Erbjudanden Signal" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Signal, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Signal är ett danskt modemärke som säljer kläder för män

  Lär känna Signal

  Signal startade i en butik i Köpenhamn, Danmark, under namnet Buksesnedkeren. Från början var konceptet Buksesnedkeren unisexbyxor och fritidskläder. Varumärket Buksesnedkeren döptes om till Signal 1996. Fokus flyttades från att vara ett välkänt varumärke i Danmark till att bygga upp ett koncept och ett varumärke riktat mot den internationella detaljhandeln med både egna butiker och grossistverksamhet.

  2009 förvärvades varumärket Signal av företagsledningen tillsammans med en grupp privata investerare och i slutet av 2009 flyttade företaget från Gilleleje till sin egen nya premiss i Kvistgård nära Köpenhamn.

  Deras produkter säljs via ett flertal olika återförsäljare som du kan finna via deras egna globala hemsida signal-clothing.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Signals bakgrund

  Signal grundades 1967 i en butik i Köpenhamn, DanmarkFrån början var konceptet Buksesnedkeren unisexbyxor och fritidskläder.