Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Reebok.

Letar du efter de bästa Reebok-erbjudandena?

Om du letar efter de största Reebok-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Reebok eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Reebok och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Cykloteket "Cykloteket Black November!" giltig från från 15/11 till till 14/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Reebok, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Reebok är en brittisk sportstillverkare av kläder, tillbehör och skor för flera olika sporter.

Lär känna Reebok

Reebok säljer kläder och produkter för kvinnor, och män och barn. Populära produkter som säljs under varumärket är Reebok sneakers, Reebok skor, Reebok väskor, och Reebok yogamattor, m.m. 

Reebok Sverige inga fysiska butiker utan säljs via återförsäljare så som till exempel Intersport och Stadium. Via reebook.se kan du via e-handel beställa ur hela sortimentet.

Via sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella nyheter och kollektioner, samt ta del av Reeboks rea och nyheter. Reebok Easytone heter den mest sålda träningsskon, och den finns i flera olika modeller både för män och kvinnor.   

Hos Reebok hittar du kategorier så som: Reebok Crossfit, Reebok Löpning, Reebok Dans, Reebok träning, m.m.

Reeboks bakgrund

Företaget grundades 1895 i Storbritannien av Joseph W. Foster.

Företaget ingår i Adidas och är med och sponsrar flera olika sporter och evenemang.

Se mer på hemsidan för information om beställningar, erbjudanden, och produkter såsom Reebok Realflex och Reebok Reebok LesMills.

Så gär du en retur med Reebok

Via hemsidan finns information om hur du ska genomföra en retur. 1. Klicka på ”Påbörja en retur” och fyll i din mejl och ditt beställningsnummer.
2. Berätta vilka varor du vill returnera och av vilken anledning. 
3. Bekräfta din retur. 
4. Paketera varorna i originalförpackningarna i lådan tillsammans med returformuläret och förslut väl.
5. Klistra returetiketten över den gamla adresslappen 
6. Lämna in paketet hos transportörens Postnord.

Det tar 3-5 dagar för ditt paket att nå deras lager i Tyskland och de försöker hantera din retur inom 48 timmar när de tagit emot den. De uppdaterar dig om processen och din återbetalning via mejl. När du registrerar din retur online är ditt paket fullt spårbart och du kan följa varje steg via länken ovan.