Tiendeo official website

Hummel AV .

3 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Hummel-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Hummel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hummel eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hummel on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hummel-katalogen "Hummel AV ." giltig från från 17/1 till till 26/2 och börja spara pengar nu!

  Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

  Hummel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Hummel är ett klädföretag som säljer sportkläder för både kvinnor, män och barn

  Lär känna Hummel

  På Hummel är de fast beslutna att ”FÖRÄNDRA VÄRLDEN GENOM SPORT”. Desto bättre de är på att leda och utveckla Hummel som företag, desto mer resurser kan de anslå för att skapa positiv förändring.

  För dem är sport mer än en fysisk aktivitet. Det är ett universellt språk med styrkan att eliminera skillnader när det gäller politik, kultur, religion och tro. Under årens lopp har de stöttat flera olika projekt, lag, sportklubbar och framstående personer som har fokuserat på att förändra världen genom sport. Det har alltid varit med hoppet om att kunna bygga broar och hjälpa till att bana väg för en bättre morgondag.

  De älskar sport. Och de älskar de passionerade och modiga människor här i världen som vågar ta ledningen för en stor sak. Deras produkter säljs via återförsäljare och via deras hemsida hummelsport.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Hummels bakgrund

  Hummel som grundades 1923 är ett danskt sko- och sportmärke med djupa rötter i fotboll och handboll.