Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hummel.

Letar du efter de bästa Hummel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hummel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hummel eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hummel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Vartex "Vartex moto collection 2024 !" giltig från från 7/5 till till 31/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

Hummel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hummel är ett klädföretag som säljer sportkläder för både kvinnor, män och barn

Lär känna Hummel

På Hummel är de fast beslutna att ”FÖRÄNDRA VÄRLDEN GENOM SPORT”. Desto bättre de är på att leda och utveckla Hummel som företag, desto mer resurser kan de anslå för att skapa positiv förändring.

För dem är sport mer än en fysisk aktivitet. Det är ett universellt språk med styrkan att eliminera skillnader när det gäller politik, kultur, religion och tro. Under årens lopp har de stöttat flera olika projekt, lag, sportklubbar och framstående personer som har fokuserat på att förändra världen genom sport. Det har alltid varit med hoppet om att kunna bygga broar och hjälpa till att bana väg för en bättre morgondag.

De älskar sport. Och de älskar de passionerade och modiga människor här i världen som vågar ta ledningen för en stor sak. Deras produkter säljs via återförsäljare och via deras hemsida hummelsport.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Hummels bakgrund

Hummel som grundades 1923 är ett danskt sko- och sportmärke med djupa rötter i fotboll och handboll.