Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Golfhäftet.

Letar du efter de bästa Golfhäftet-erbjudandena?

Om du letar efter de största Golfhäftet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Golfhäftet eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Golfhäftet och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Outdoorexperten "Easter sale !" giltig från från 4/4 till till 5/5.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Golfhäftet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Golfhäftet ger dig möjligheten att kunna spela golf i stora delar av världen.

Lär känna Golfhäftet

De på Golfhäftet vill att alla ska ha möjlighet att spela mer golf och få många nya golfupplevelser! Därför startade de Golfhäftet 2005, under ett år då golf var ganska tufft och golfklubbarna behövde nå ut och locka nya golfare. Golfare hade i sin tur precis upptäckt spännande resesidor som öppnade en helt ny, prisvärd och lättillgänglig upplevelsevärld - och krävde samma typ av förmåner för golf också. 

Sedan dess har de vuxit snabbt med både antalet användare, antalet deltagande golfklubbar och länder. Deras erbjudande förbättras kontinuerligt eftersom de alltid vill erbjuda golfare det bästa för en maximal golfupplevelse. De är stolta över att vara Europas ledande förmånskort för golfare idag!

Du bokar en tid eller besöker golfklubben där du vill spela. Visa ditt Golfhäftet-kort eller Golfhäftet-appbekräftelsen på golfbanan, varefter du spelar för halva greenfee.

Via hemsidan golfhaftet.com hittar du mer information och kan gå med i Golfhäftet via denna.

Golfhäftets bakgrund

Golfhäftet startade 2005, under ett år då golf var ganska tufft och golfklubbarna behövde nå ut och locka nya golfare.