Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Gekås Ullared.

Letar du efter de bästa Gekås Ullared-erbjudandena?

Om du letar efter de största Gekås Ullared-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Gekås Ullared eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Gekås Ullared och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Matbutiker, till exempel broschyren ICA Supermarket "ICA Supermarket Erbjudanden" giltig från från 9/4 till till 14/4.

Hitta Gekås Ullared kataloger i din stad

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ICA Maxi
  • Logo ÖoB
  • Logo City Gross
  • Logo Coop

Gekås Ullared, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Gekås är den kända butiken som erbjuder låga priser på det mesta inom shopping, men de erbjuder äve boende under din shoppingtid

Lär känna Gekås

Den lilla butiken som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål. Med en stabil affärsgrund är Gekås Ullared idag ett välkänt varumärke. Mycket har hänt sedan starten på 60-talet men historien lever vidare och du kan nu precis som då vara säker på att du hittar varor till låga priser, alla dagar, året om.

Deras vision är att skapa världens bästa shoppingupplevelse. Det gör de genom att hela tiden utveckla deras destination med shopping som huvudattraktion. För att skapa en shoppingupplevelse utöver det vanliga erbjuder de även mat, boende, aktiviteter, happenings och evenemang. De strävar hela tiden efter att blir lite bättre på det det gör varje dag.

Butiken har vadagliga öppettider och finns i Ullared utanför Falkenberg. Dessutom kan du finna mer information via deras hemsida gekas.se där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och en mängd information om vad mer du kan göra än att shoppa.

Gekås bakgrund

Företaget grundades 1963 av Göran Karlsson under namnet Ge-kås Manufaktur. 2015 besöktes Gekås av 4,8 miljoner kunder och sålde varor för 5,2 miljarder SEK.