Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Didriksons katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Andra Sport-butiker online

Didriksons, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Didricksons erbjuder funktionella jackor för alla väder. Både för kvinnor, män och även barn

Lär känna Didricksons

De innovationer som Didricksons arbetar med idag handlar främst om att minska sitt avtryck på miljön så mycket som möjligt. De säger nej till giftiga ämnen, använder så lite vatten, energi och transporter som möjligt i deras produktion. De upptäcker nya vägar genom att lära sig från deras egen historia.

De är kring 100 personer som arbetar för Didriksons på huvudkontoret i Borås och på säljkontoren runt om i Europa. De har ett representationskontor i Asien där sex personer jobbar med att underlätta kommunikationen och arbetet med deras leverantörer. Deras dagar handlar om att skapa plagg som ska få dig att känna dig fri att ta dig ut oavsett väder både i staden eller vid kusten.

Ta del av hela deras sortiment på didriksons.com och följ dem för att inte missa när de, titt som tätt, öppnar pop up-butiker runt om i Europa. Via hemsidan kan du finna hela dera sortiment, nyheter och erbjudanden. Deras sortiment säljs även via en rad olika återförsäljare så som Åhlens, zalando och ellos.

Didricksons bakgrund

1913 lyckades grundarna ta fram plagg som klarade av de hårda vindarna och kalla ösregnet till havs. Didriksons Regnklädesfabrik var igång.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor