Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Didriksons.

Letar du efter de bästa Didriksons-erbjudandena?

Om du letar efter de största Didriksons-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Didriksons eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Didriksons och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Vartex "Vartex moto collection 2024 !" giltig från från 7/5 till till 31/12.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Skechers
  • Logo Stadium Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo XXL
  • Logo Stadium
  • Logo Decathlon

Didriksons, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Didricksons erbjuder funktionella jackor för alla väder. Både för kvinnor, män och även barn

Lär känna Didricksons

De innovationer som Didricksons arbetar med idag handlar främst om att minska sitt avtryck på miljön så mycket som möjligt. De säger nej till giftiga ämnen, använder så lite vatten, energi och transporter som möjligt i deras produktion. De upptäcker nya vägar genom att lära sig från deras egen historia.

De är kring 100 personer som arbetar för Didriksons på huvudkontoret i Borås och på säljkontoren runt om i Europa. De har ett representationskontor i Asien där sex personer jobbar med att underlätta kommunikationen och arbetet med deras leverantörer. Deras dagar handlar om att skapa plagg som ska få dig att känna dig fri att ta dig ut oavsett väder både i staden eller vid kusten.

Ta del av hela deras sortiment på didriksons.com och följ dem för att inte missa när de, titt som tätt, öppnar pop up-butiker runt om i Europa. Via hemsidan kan du finna hela dera sortiment, nyheter och erbjudanden. Deras sortiment säljs även via en rad olika återförsäljare så som Åhlens, zalando och ellos.

Didricksons bakgrund

1913 lyckades grundarna ta fram plagg som klarade av de hårda vindarna och kalla ösregnet till havs. Didriksons Regnklädesfabrik var igång.