Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Craft.

Letar du efter de bästa Craft-erbjudandena?

Om du letar efter de största Craft-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Craft eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Craft och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Köp 2 eller fler, få 25% på outdoor." giltig från från 16/5 till till 5/6.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

Craft, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Craft Sportswear är ett sportmärke som säljer en mängd olika produkter för alla aktiva människor

Lär känna Craft

På Craft lever och andas de träningskläder och de är passionerade kring varje enskild detalj som hjälper dig att prestera så bra som möjligt, oavsett vilken aktivitet du håller på med. Prestation ligger dem helt enkelt oerhört varmt om hjärtat. Ända sedan 1973, när deras grundare Anders Bengtsson stack ut på en löprunda i sitt första Craft-underställ har de hållit människor torra och och vid rätt kroppstemperatur i alla väder. 

De älskar sport och lever fullt ut genom den. Nästan varje dag sticker flera på kontoret ut och springer, cyklar, eller om vädret tillåter, åker längdskidor. Det ger dem en ovärderlig möjlighet att testa de senaste kollektionerna. De jobbar även tätt tillsammans med några av de bästa atleterna i världen för att nå deras högt uppsatta mål. Exempelvis har de ett nära sammarbete med längdåkaren och skidskytten Stina Nilsson, men även många fler. För Craft är livet synonymt med svett och de älskar det! Deras produkter säljs via många återförsäljare, men även via deras hemsida craftsportwear.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Crafts bakgrund

Företaget grundades 1973 och har sitt säte i Borås.