Tiendeo official website

Lego Januari-Juni 2023

21 dagar kvar

Letar du efter de bästa Klossbutiken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Klossbutiken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Klossbutiken eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Klossbutiken on Tiendeo. Bläddra i den senaste Klossbutiken-katalogen "Lego Januari-Juni 2023" giltig från 19/04/2023 till 30/06/2023 och börja spara pengar nu!

Hitta Klossbutiken kataloger i din stad

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

Klossbutiken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Klossbutiken är Sveriges största butik när det kommer till utbudet av Lego

Lär känna Klossbutiken

Kom in till den fantastiska världen av LEGO. De har ett unikt och gigantiskt sortiment – det största i hela Sverige. Här hittar du allt du behöver och lite till. Klossbutiken finns både på deras hemsida klossbutiken.se,  men också i deras 1.000 kvadratmeter stora butik i Örebro fullpackad med LEGO och massor av annat skoj. 

Vill du bygga din egen stad med massor av häftiga byggnader? Eller kanske följa med LEGO Star Wars ut i rymden. Låt dina barn välja sina favoriter och upptäcka nya. Samtliga modeller är kompatibla med varandra, vilket tar leken till en ny dimension. Butiken i Örebro har vardagliga öppettider. Men hemsidan är alltid öppet och här hittar du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Klossbutikens bakgrund

Butiken grundades 2011 i Örebro. De är störst på LEGO i Sverige! Bara original. Inga kopior!