Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Klossbutiken.

Letar du efter de bästa Klossbutiken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Klossbutiken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Klossbutiken eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Klossbutiken och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Ebbekids "Erbjudanden Ebbekids" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Hitta Klossbutiken kataloger i din stad

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

Klossbutiken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Klossbutiken är Sveriges största butik när det kommer till utbudet av Lego

Lär känna Klossbutiken

Kom in till den fantastiska världen av LEGO. De har ett unikt och gigantiskt sortiment – det största i hela Sverige. Här hittar du allt du behöver och lite till. Klossbutiken finns både på deras hemsida klossbutiken.se,  men också i deras 1.000 kvadratmeter stora butik i Örebro fullpackad med LEGO och massor av annat skoj. 

Vill du bygga din egen stad med massor av häftiga byggnader? Eller kanske följa med LEGO Star Wars ut i rymden. Låt dina barn välja sina favoriter och upptäcka nya. Samtliga modeller är kompatibla med varandra, vilket tar leken till en ny dimension. Butiken i Örebro har vardagliga öppettider. Men hemsidan är alltid öppet och här hittar du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Klossbutikens bakgrund

Butiken grundades 2011 i Örebro. De är störst på LEGO i Sverige! Bara original. Inga kopior!