Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Partyland.

Letar du efter de bästa Partyland-erbjudandena?

Om du letar efter de största Partyland-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Partyland eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Partyland och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren LEGO "Erbjudanden LEGO" giltig från från 17/4 till till 17/4.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

Partyland, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Partyland är världens största butikskedja för festillbehör.

Lär känna Partyland

Partyland är världens största internationella butikskedja för partytillbehör och det finns alltid en öppen Partyland butik någonstans på jorden. I sortimentet hittar du hattar, tutor, dekorationer, tallrikar, muggar, confetti, pinatas, heliumballonger m.m. Med andra ord har de allt du behöver till kalas, fest, dop, bröllop, barnkalas, osv. Temafester blir allt populärare till både kalas och företagsevent.

Förutom i Sverige hittar du Partyland butiker som hjälper glada kunder i USA, Kanada, Venezuela, Mexiko, Dominikanska republikenSt. Lucia, England, Skottland, Nord Irland, Irland, Sydafrika, Portugal, Italien, GreklandSpanien, Tyskland, Indien, Saudiarabien, Kuwait, Singapore och Australien. Butikens öppettider är vardagliga och finns på platser så som Göteborg, Jönköping, Kristianstad och Malmö. Via hemsidan partyland.party är det dock alltid öppet. Förutom webshoppen finner du här även erbjudanden, nyheter, kampanjer och kundservice.

Partylands bakgrund

Den första Partyland butiken öppnade 1984 i Philadelphia av Brian Feller och Todd Potter och har sedan 1986 varit en franchisingkedja. Bara 6 år senare, 1993, fanns det hela 15 Partyland butiker i och omkring PhiladelphiaSedan 2006 finns de i Sverige och de senaste åren har de även expanderat och öppnat butikerNorge, Danmark och Polen.

Hållbarhet med Partyland

Alla Partylands leverantörer är kontrollerade och godkända av Partylands huvudkontor och det är en självklarhet för oss att de måste arbeta med hållbarhet i hela deras tillverkningsprocessen. För att bli en leverantör till Partyland krävs det att alla globala och etiska säkerhetsföreskrifter följs. Som företag lägger de stort värde på hållbarhet eftersom de vill skydda miljön från onödig belastning. Alla deras latexballonger är gjorda av naturlig latex och är biologiskt nedbrytbara, latex är därmed förnybar resurs. Läs mer under rubriken latexballonger om hållbarhet på hemsidan.

Biobaserad produktutveckling pågår hos eras leverantörer.
Detta innebär att de exempelvis har fasat ut sugrör och ersatt dessa med nya produkter av papper och återvinningsbara material.