Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Villervalla.

Letar du efter de bästa Villervalla-erbjudandena?

Om du letar efter de största Villervalla-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Villervalla eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Villervalla och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren KidsBrandStore "Spring 2024 !" giltig från från 29/4 till till 30/6.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

Villervalla, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Villervalla säljer barnkläder för barn i de yngre åldrarna.

Lär känna Villervalla

Villervalla är en magisk värld. En värld skapad av färgsprakande fantasier och befriande barnasinne. En värld där lekarna och äventyren avlöser varandra. En värld där alla får vara med. Så kliv in i Villervallas magiska värld – där barn alltid är barn. Vad menas då egentligen när Villervalla säger ”kläder för barn”? Först och främst är det en rak och tydlig förklaring till vad de sysslar med. Men de tänker även ett par steg längre. De designar och tillverkar prisvärda barnkläder för alla barn från nyfödd till 12 år. De tycker att barn passar i regnbågens alla färger. Kläderna går att mixa och matcha över hela sortimentet och passformen är gjord för att passa både killar och tjejer. Butiken har vardagliga öppettider och finns exempelvis på platser så som Stockholm, Malmö, Karlshamn och Göteborg. Men på hemsidan är det alltid öppet och går lätt att handla dina varor online. Här kan du dessutom hitta erbjudanden, nyheter och andra roligheter för ditt barn.

Villervallas bakgrund

Villervallas grundare och VD är Hanna Håkansson och hon startade sin första leksaksbutik 1999.

UV-kläder för barn

När sommaren kommer vill många barn vara ute och plaska och bada hela dagen lång. Och visst är det härligt, men tänk på att skydda barnets ömtåliga hud mot solens skadliga strålar. Med Villervallas UV-guide på deras hemsida, och skyddande UV-kläder får barnet goda förutsättningar att kunna njuta av badet utan att skadas av solen. 

Det är när solen står som högst som den är som starkast, vilket sker mellan 11 och 15 på dagen. UV-strålar kan även bränna huden under molniga dagar (och genom fönsterrutan!). Därför är det viktigt att alltid skydda huden när man är ute sommartid. Barn under 1 år bör aldrig vistas i direkt solljus oavsett.