Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Brio.

Letar du efter de bästa Brio-erbjudandena?

Om du letar efter de största Brio-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Brio eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Brio och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Lär & Lek "Lär & Lek giveaway ." giltig från från 1/2 till till 4/4.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

Brio, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Brio är ett svenskt företag som utveklar och säljer leksaker och andra produkter för barn och baby.

Lär känna Brio

Brio leksaker är ofta klassiska och enkla och uppmanar barn att engagera sig och sina sinnen. Brio barnvagnar är av hög kvalitet och med säkerhet i fokus. Andra produkter är Brio tåg, Brio sulky, Brio skötväska, Brio bilbarnstol, mm.  Brio är ett svenskt företag som utveklar och säljer leksaker och andra produkter för barn och baby.

Brio Sverige säljer produkter via flera återförsäljare och huvudkontoret finns i Malmö. Brio Zento är bilbarnstolen, Brio Sing, Brio Happy och Brio Smile är barnvagnar, och Brio Race är sulkyn.   

Via sociala medier och på brio.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Brios rea och nyheter. Brio tågbana är en klassiker och känd för att utveckla barnens logiska tänkande.

Andra produkter är: Brio dockvagn, Brio sittvagn, Brio syskonvagn, Brio skötväska och Brio babyskydd.

Brios bakgrund

Företaget grundades 1884 av Ingvar Bengtsson.

Brio har omkring 300 anställda och verksamhet runt om i Norden.

Se mer på hemsidan för information om produkter, återförsäljare, erbjudanden och kontakt med Brio kundtjänst

Brio vill att lekaker ska hjälpa barn att växa.

Det är viktigt att skilja på underhållning och utveckling. Hos BRIO handlar leksaker inte om att underhålla eller göra barn passiva. En bra leksak ska kunna stimulera barnets fantasi och vara en del av barnets utveckling genom lek – till och med i olika åldrar. Titta till exempel på deras berömda Lära-gå-vagn. Den kan användas för att hjälpa ett barn att lära sig gå. När barnet är lite äldre kanske barnet använder vagnen för att förvara olika saker. Och senare i barnets utveckling kan den användas för att transportera andra leksaker. Det ska vara möjligt att använda leksaker i olika utvecklingsstadier medan barnet växer. Brio funderar mycket på dessa aspekter.