Hitta Krabat i Din stad

Intressant att veta om Krabat ...

Krabat är en svensk kedja som säljer leksaker för barn i alla åldrar

Lär känna Krabat

Det här är leksaksaffären för dig som är lite kräsen och som vill ha något annat än plast och batterier. Hos Krabat är det barnen som ger leksakerna liv.

De kallar sig KRABATER och de värnar om den traditionella leken. De hoppas att deras leksaker får barn att lägga ifrån sig sina telefoner och iPads och istället arrangera en sagolik fika-stund där de bjuder på fina bakelser i trä, snickra ihop världens bästa lådbil eller segla ut på svindlande piratäventyr i trädgården.

KRABATS självklara ledord är kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Leksaker ska tåla att lekas med och de ogillar slit och släng. Hög kvalitet går hand i hand med hållbarhet; om leksakerna håller längre och är tidlösa, behöver man inte köpa nytt så ofta. Deras leksaker tillverkas under etiska förhållanden och de har också ett stort urval av ekologiska och Europa-producerade produkter. Mer trä, mindre plast.

Krabats öppettider är varadgliga och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Uppsala. Via hemsidan krabat.se är det dock alltid öppet och här kan du handla från hela sortimentet. Dessutom hittar du här nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Krabats bakgrund

KRABAT grundades 1999.

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.