Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Krabat.

Letar du efter de bästa Krabat-erbjudandena?

Om du letar efter de största Krabat-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Krabat eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Krabat och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Babyshop "Summer party upp till 70% !" giltig från från 30/5 till till 19/6.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

Krabat, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Krabat är en svensk kedja som säljer leksaker för barn i alla åldrar

Lär känna Krabat

Det här är leksaksaffären för dig som är lite kräsen och som vill ha något annat än plast och batterier. Hos Krabat är det barnen som ger leksakerna liv.

De kallar sig KRABATER och de värnar om den traditionella leken. De hoppas att deras leksaker får barn att lägga ifrån sig sina telefoner och iPads och istället arrangera en sagolik fika-stund där de bjuder på fina bakelser i trä, snickra ihop världens bästa lådbil eller segla ut på svindlande piratäventyr i trädgården.

KRABATS självklara ledord är kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Leksaker ska tåla att lekas med och de ogillar slit och släng. Hög kvalitet går hand i hand med hållbarhet; om leksakerna håller längre och är tidlösa, behöver man inte köpa nytt så ofta. Deras leksaker tillverkas under etiska förhållanden och de har också ett stort urval av ekologiska och Europa-producerade produkter. Mer trä, mindre plast.

Krabats öppettider är varadgliga och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Uppsala. Via hemsidan krabat.se är det dock alltid öppet och här kan du handla från hela sortimentet. Dessutom hittar du här nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Krabats bakgrund

KRABAT grundades 1999.