Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Leklust.

Letar du efter de bästa Leklust-erbjudandena?

Om du letar efter de största Leklust-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Leklust eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Leklust och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren LEGO "Erbjudanden LEGO" giltig från från 17/4 till till 17/4.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

Leklust, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Leklust är en kedja som säljer leksaker från kvalitativa varumären till riktigt låga priser.

Lär känna Leklust

Leklust är en leksakskedja med ett tjugotal privatägda butiker i Sverige. Leklust säljer leksaker från kända varumärken till väldigt låga priser. I Leklust butiker hittar du allt från dockor och spel till gosedjur och actionfigurer.

Leklust öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal olika butiker rund om i landet. Några av dem finns på platser så som exempelvis Uppsala, Helsingborg och Kungsbacka.

På leklust.se kan du se aktuella erbjudanden och bläddra i Leklust katalogen, som utkommer elva gånger om året. Du kan även se filmer och få tips på pyssel och lekar.

I sortimentet finns leksaker från de bästa och roligaste varumärkena i branschen, som till exempel Alga, Bamse, Brio, LegoDisney och Fisher Price, m.fl. Leklust har direktförhandlat med leverantörerna för gemensamma inköp, och kan därför hålla nere priserna på sina leksaker.

Leklusts bakgrund

Företaget grundades 1966 och VD är Magnus Erik Nilsson.

Leklust har flera anställda och verksamhet i Sverige.

Se mer på hemsidan för information om butiker, utbud, nyheter och kontakt med Leklusts kundtjänst.

Leklusts hemsida

Leklust är en leksakskedja med ett tjugotal privatägda butiker i Sverige. Ända sedan starten har hela idén med Leklust varit att sälja leksaker från de bästa varumärkena till helt andra priser än du förväntar dig. Eftersom de gör gemensamma inköp kan vi vara extra busiga i förhandlingarna med våra leverantörer.

På deras webbsida kan du se de aktuella erbjudanden de har just nu, och du kan också bläddra i deras katalog. Den kommer ut elva gånger om året och bor du inte tillräckligt nära någon av våra butiker för att få den med posten finns den alltid här på leklust.se