Vi är på väg att publicera erbjudanden från Leklust.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Leklust katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Leksaker och Barn

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i din stad

Leklust, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Leklust är en kedja som säljer leksaker från kvalitativa varumären till riktigt låga priser.

Lär känna Leklust

Leklust är en leksakskedja med ett tjugotal privatägda butiker i Sverige. Leklust säljer leksaker från kända varumärken till väldigt låga priser. I Leklust butiker hittar du allt från dockor och spel till gosedjur och actionfigurer.

Leklust öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal olika butiker rund om i landet. Några av dem finns på platser så som exempelvis Uppsala, Helsingborg och Kungsbacka.

På leklust.se kan du se aktuella erbjudanden och bläddra i Leklust katalogen, som utkommer elva gånger om året. Du kan även se filmer och få tips på pyssel och lekar.

I sortimentet finns leksaker från de bästa och roligaste varumärkena i branschen, som till exempel Alga, Bamse, Brio, LegoDisney och Fisher Price, m.fl. Leklust har direktförhandlat med leverantörerna för gemensamma inköp, och kan därför hålla nere priserna på sina leksaker.

Leklusts bakgrund

Företaget grundades 1966 och VD är Magnus Erik Nilsson.

Leklust har flera anställda och verksamhet i Sverige.

Se mer på hemsidan för information om butiker, utbud, nyheter och kontakt med Leklusts kundtjänst.

Leklusts hemsida

Leklust är en leksakskedja med ett tjugotal privatägda butiker i Sverige. Ända sedan starten har hela idén med Leklust varit att sälja leksaker från de bästa varumärkena till helt andra priser än du förväntar dig. Eftersom de gör gemensamma inköp kan vi vara extra busiga i förhandlingarna med våra leverantörer.

På deras webbsida kan du se de aktuella erbjudanden de har just nu, och du kan också bläddra i deras katalog. Den kommer ut elva gånger om året och bor du inte tillräckligt nära någon av våra butiker för att få den med posten finns den alltid här på leklust.se

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor