Tiendeo official website

Lego Januari-Juni 2023

21 dagar kvar

Erbjudanden av LEGO

Letar du efter de bästa LEGO-erbjudandena?

Om du letar efter de största LEGO-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från LEGO eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Det finns för närvarande 9 LEGO-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste LEGO-katalogen "Lego Januari-Juni 2023" giltig från 17/04/2023 till 30/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

LEGO, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

LEGO är ett danskt världsberömt företag som tillverkar ett system av byggelement i plast för lek och konstruktion av bland annat byggnader, bilar och teknik.

Lär känna Lego

LEGO är en dansk firma som tillverkar leksaker i byggsats i form av små, oftast fyrkantiga plastklossar (LEGO-bitar) som kan fästas i varandra. Ordet LEGO kommer från danskans Leg godt, och miljontals barn och vuxna finner glädje med LEGO varje dag.

I Sverige säljs LEGO online på lego.com (Sverige), samt via flera återförsäljare. Lego stores finns över hela världen, och företaget har även egna nöjesparker, Legoland, för Lego-fantaster.

På sociala medier och på den globala hemsidan kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt gå med i LEGO Club, hämta hem LEGO ritningar och spela LEGO spel. Företaget arbetar alltid för att främja barns utveckling via lek och kreativt lärande.

Lego tillverkas och marknadsförs i första hand som en barnleksak, men konstruktionsleksaker har i alla tider lockat även vuxna byggare som en avkopplande hobby. Byggsatserna kommer i flera olika kategorier och teman, som till exempel LEGO tåg, Ninjago LEGO, LEGO Star Wars och LEGO polis.

Legos bakgrund

Företaget grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen.

LEGO klossar är legendariska och ses som en av världens främsta leksaker.

Se mer på hemsidan för information om produkter, nyheter samt kontakt med LEGO kundservice.

Lek med Lego

Vid ett besök via Legos hemsida så finns möjligheten att leka med Lego precis så som du vill. Detta då du får två möjligheter när du besöker Legos hemsida. lego.com där du kan handla det du letar efter, eller få hjälp med specifika varor och problem som just du har, men du kan även välja det andra valet, och gå in på lekzon. Här kan du spela spel, se på filmer och andra roliga saker. Här finns en mängd roligheter för barnen.Exempelvis kan du hitta de senaste inom Lego, flertal filmklipp, karaktärer och spel, allt på samma ställe. Här finns spel för både din typ av konsol, tv-spel som datorspel. Dessutom finns appar, för både telefon och surrfplatta.