Tiendeo official website

Erbjudanden Lekia

Mer än en månad

  Erbjudanden av Lekia

  Letar du efter de bästa Lekia-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lekia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lekia eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lekia on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lekia-katalogen "Erbjudanden Lekia" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

  Lekia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lekia är en kedja av leksaksbutiker som finns runt om i Sverige och säljer de populäraste leksaksmärkena som till exempel Brio, Duplo och Playmobil.

  Lär känna Lekia

  Lekia är en leksakskedja med flertalet butiker runt omkring i Sverige. Lekia har skapat trivsamma butiker med ett noga utvalt sortiment av säkra, roande och lärande leksaker för barn i alla åldrar 

  Facebook och på lekia.se kan man ta del av nyheter och kampanjer. Här hittar man även information om nya produkter och leverantörer.  

  Lekias öppettider är varierande beroende på vilken Lekia butik du besöker. Butikerna finns utspridda över hela landet. Några av dem finns i städer så som exempelvis UmeåKungälv och Halmstad. 

  Till kedjans sortiment hör bland annat stora och populära leksaksmärken, så som Fisher Price, Barbie, Micki, LEGO, Brio, PlaymobilDisney och Duplo. Lekia har även egna varumärken som Humble & Heart, PAP och KID. Lekia anser sig erbjuda de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar – små som stora barn!

  I din lokala butik arrangerar leksakshandlare aktiviteter för barn och familjer. Allt från att fira något speciellt, till att underhålla de minsta och inspirera de äldre.

  Lekias bakgrund

  Företaget har funnits sedan 2004 och VD är Thomas Axell.

  Lekia har flera anställda och verksamhet endast i Sverige.

  Se mer på hemsidan för information om butiker, rabatterbjudanden och kontakt med Lekia kundtjänst.

  Tävla med Lekia

  Via Lekias hemsida kan du finna en mängd olika tävlingar, som gäller under en viss tid. Vissa tävlingar varar längre, medan andra är mer säsongsbetonat. Exempelvis kan du under Halloween tävla med vem som har Sveriges läskigaste barn, där du kan lägga upp en bild på ditt barn i sin läskigste kostym. Men även saker som spökjakt inne på Lekiabutikerna. Tävlingar med Pippia Långstrump så som teckningstävlingar, och familjemästerskap där du kan vinna leksaker och vinterartiklar så som pulkor och liknande, beroende på årstid.