Tiendeo official website

Rea Pomp de Lux

26 dagar kvar

Erbjudanden av Pomp de Lux

Letar du efter de bästa Pomp de Lux-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pomp de Lux-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pomp de Lux eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Pomp de Lux on Tiendeo. Bläddra i den senaste Pomp de Lux-katalogen "Rea Pomp de Lux" giltig från 06/10/2022 till 30/06/2023 och börja spara pengar nu!

Hitta Pomp de Lux i din stad

Andra Leksaker och Barn-butiker

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

Pomp de Lux, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pomp de Lux erbjuder kläder för barn i flera olika åldrar

Lär känna Pomp de Lux

När du köper barnkläder hos Pomp de Lux  behöver du bara handla på ett enda ställe för att få en komplett kvalitetsgarderob till ditt barn. Med kläder från Pomp de Lux får du snygg design och hög kvalitet till ett fördelaktigt pris. De har allt från praktiska ytterkläder till mjuka och ekologiska underkläder. De lanserar två kollektioner om året: deras SPRING/SUMMER-kollektion under tidig vår samt AUTUMN/WINTER-kollektionen under sensommaren.

En av de unika fördelarna med Pomp de Lux-konceptet är att deras kläder kan mixas och matchas på kors och tvärs.

Designen är enkel och färgerna matchar, så att du lätt kan blanda flera olika set med tidigare, nuvarande och kommande kollektioner.

På så sätt kan du enkelt utöka ditt barns garderob med fina modeller till både vardag och fest.

De vill uppmana dig att besöka en av deras Pomp de Lux konsulenter vid ett Öppet Hus-arrangemang eller vara med på ett Home Shopping-arrangemang.

Pomp de Lux bakgrund

Pomp de Lux har funnit i flera länder under många år.