Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hobbex.

Letar du efter de bästa Hobbex-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hobbex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hobbex eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hobbex och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Lekextra "Lekextra promociones !" giltig från från 17/4 till till 19/5.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

Hobbex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hobbex är en butikskedja som säljer fritidsartiklar. Hobbex finns runt om i Sverige.

Lär känna Hobbex

Hobbex är en detaljhandelskedja som säljer fritidsartiklar i Sverige och Norden. Du hittar bland annat gitarrerpilbågar och radiostyrda bilar i Hobbex sortiment. 

Hobbex öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal Hobbex butiker i Sverige. Några av dem är finns på platser så som exempelvi Göteborg, Borås och Stockholm. I nätbutiken hobbex.se kan du beställa allt som finns i sortimentet.   

På sociala medier som Facebook och Instagram kan du se aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Hobbex rea

De mest omtalade produkterna genom tiderna är bl.a. alla moppedelar, skämtartiklar, plastmodeller, knivar och luftpistoler. Produktkategorierna är Radiostyrt, Luftvapen, Airsoft, Pilbågar, Replikor, Coola Prylar, Fritid, Utomhuslek, Spel & Lek, och Modellbygge.  

Hobbex bakgrund

Företaget grundades 1961 av Bo Lycksén och Jan-Ove Nilsson. Verksamheten startades genom att sälja svenska JOFA-tält i Tyskland och under hösten 1961 producerades den första Hobbexkatalogen. År 1983 övertogs företaget av postorderföretaget Josefssons. Postorder och även försäljning till Norge inleddes. Hobbex såldes 1993 till Panduro Hobby och flera nya butiker öppnades. Två privatpersoner blev nya ägare 2003, men redan 2006 tog nya kapitalstarka ägare över till 100% efter att bolaget hade hamnat i finansiellt trångmål. De nya ägarna Johan Gustafsson och Erik Ryd har drivit ett förändringsarbete sedan dess.

Hobbex ogillar krångel.

Därför lovar de att det ska vara lätt att handla hos Hobbex, att det alltid ska vara lätt att hitta riktigt bra grejor till riktigt bra priser och att allt du köper hos dem är startklart direkt (batterier och laddare kommer tillsammans med din produkt). Dessutom har de snabb och enkel hantering av returer, byten och reklamationer.

Via hemsidan hobbex.se kan du även hitta annat viktig information så som vilka regler som gäller för drönare. Det du behöver förhålla dig till är att flyga inom synhåll och max 120 meter från marken. Flyg minst 1 km från helikopterflygplats.
Håll avstånd till människor, djur och egendom. Märk din drönare: Obemannade luftfartyg som tillhör kategori 1 (under 7 kg) ska vara märkta med operatörens namn och telefonnummer.