Tiendeo official website

Superpriser på UTELEK

10 dagar kvar

Erbjudanden av Jollyroom

Letar du efter de bästa Jollyroom-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jollyroom-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jollyroom eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Det finns för närvarande 2 Jollyroom-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jollyroom-katalogen "Superpriser på UTELEK" giltig från 13/05/2023 till 15/06/2023 och börja spara pengar nu!

Hitta Jollyroom i din stad

Andra Leksaker och Barn-butiker

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

Jollyroom, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jollyroom är en nätbutik som säljer barn- och babyprodukter, samt produkter för gravida. Jollyroom finns i hela Norden.

Lär känna Jollyroom

På jollyroom.se finner du Nordens största utbud inom barn- och babyprodukter. Jollyroom säljer allt du behöver för barnen mellan 0 till 12 år och har även ett heltäckande sortiment för gravida.

Jollyroom har inga fysiska butiker utan bedriver e-handel med hela Norden som marknad. Här kan du beställa kläder, barnvagnar och leksaker nätet.  

sociala medier och på bloggen kan du följa Jollyrooms erbjudanden och Jollyrooms rabattkoder, samt delta i tävlingar och ta del av artiklar och bilder. Jollyrooms kundservice har öppet måndag till fredag.

Till sortimentet hör välkända märken, så som BrioLEGO och Alfons Åberg. Man har även sitt eget produktmärke, Jolly. Produktkategorierna är: Mamma, Barnvagnar, Bilstolar, Babyprodukter, Barnrummet, Leksaker och Barnkläder.

Jollyrooms bakgrund

Företaget etablerades 2010 och VD är Ole Sauar. Grundarna bakom Jollyroom har arbetat med e-handel sedan 1996. Tidigare har de arbetat med uppbyggnaden av flera ledande e-handelsaktörer i Norden, bland annat Komplett Group och Fjellsport Group. De senaste 21 åren har de haft förmånen att leverera över 10 miljoner paket till nordiska konsumenter. Gemensamt för satsningarna har varit att ge kunderna ett bättre alternativ genom en kostnadseffektiv internetbaserad affärsmodell.

Jollyroom har flera anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Jollyroom erbjuder 365 dagars öppet köp samt fri frakt i sin e-handel. 

Prisgaranti med Joollyroom

Handla med prisgaranti och ha råd med mer roligt med familjen! Joollyroom arbetar aktivt för att du ska kunna handla till låga priser på Jollyroom.com. Om du hittar en produkt billigare i en annan butik, eller på deras egna hemsida, matchar de givetvis priset.

Prisgaranti mot konkurrenter: Prisgarantin gäller för produkter i alla fysiska butiker och onlinebutiker registrerade i Sverige. Du kan ansöka om prisgaranti innan du har lagt din beställning eller upp till 7 dagar efter att du har genomfört ditt köp. Priset på produkten du jämför mot måste vara giltigt dagen du skickar in ansökningen eller inom 7 dagar efter datumet då du har genomfört ditt köp. Vissa varumärken och produkter säljs exklusivt hos Jollyroom – se nästa punkt för prisgaranti på vår egen hemsida.