Tiendeo official website

Erbjudanden Lekmer

Mer än en månad

  Erbjudanden av Lekmer

  Letar du efter de bästa Lekmer-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lekmer-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lekmer eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lekmer on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lekmer-katalogen "Erbjudanden Lekmer" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Hitta Lekmer kataloger i din stad

  Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

  Lekmer, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lekmer är en av Sveriges största nätbutiker för leksaker online. Här hittar du leksaker för barn i alla åldrar. Om du letar efter rea på leksaker så finns det även en Lekmer outlet i Järfälla.

  Om Lekmer

  Lekmer säljer produkter för barn i alla åldrar, allt från babyprodukter till barnrumsinredning, barnkläder och leksaker, samt barnvagnar och bilbarnstolar.  

  Det finns en fysisk butik men merparten av all försäljning sker i online butiken. Lekmer Barkaby är Stockholms största barn- och babybutik och Lekmers öppettider är breda, precis som sortimentet

  Till sortimentet hör leksaker, kläder och skor i alla kategorier; pyssel, barnkalas & party, sport, utomhuslek och cyklar. Lekmer säljer flera välkända märken, så som LEGO, BRIO och Disney. 

  Lekmers historia

  Företaget grundades i januari 2006 och har sitt huvudsäte i Stockholm.

  Lekmer värdesätter snabba leveranser, tillgänglighet, god service och trygga produkter. 

  På sociala medier och på lekmer.se kan man följa aktuella Lekmer erbjudanden samt ta del av Lekmer rean. Dessutom så finns det möjlighet att få en Lekmer rabattkod, vilket kan ge ännu lägre priser!