Letar du efter de bästa Lekmer-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lekmer-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lekmer eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lekmer och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Lekia "Sommar Rea" giltig från 20/07/2022 till 14/08/2022.

Hitta Lekmer i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lekmer katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Leksaker och Barn

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i din stad

Lekmer, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lekmer är en av Sveriges största nätbutiker för leksaker online. Här hittar du leksaker för barn i alla åldrar. Om du letar efter rea på leksaker så finns det även en Lekmer outlet i Järfälla.

Om Lekmer

Lekmer säljer produkter för barn i alla åldrar, allt från babyprodukter till barnrumsinredning, barnkläder och leksaker, samt barnvagnar och bilbarnstolar.  

Det finns en fysisk butik men merparten av all försäljning sker i online butiken. Lekmer Barkaby är Stockholms största barn- och babybutik och Lekmers öppettider är breda, precis som sortimentet

Till sortimentet hör leksaker, kläder och skor i alla kategorier; pyssel, barnkalas & party, sport, utomhuslek och cyklar. Lekmer säljer flera välkända märken, så som LEGO, BRIO och Disney. 

Lekmers historia

Företaget grundades i januari 2006 och har sitt huvudsäte i Stockholm.

Lekmer värdesätter snabba leveranser, tillgänglighet, god service och trygga produkter. 

På sociala medier och på lekmer.se kan man följa aktuella Lekmer erbjudanden samt ta del av Lekmer rean. Dessutom så finns det möjlighet att få en Lekmer rabattkod, vilket kan ge ännu lägre priser!

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona