Hitta Storken i Din stad

Intressant att veta om Storken ...

Storken är ett familjeföretag som fokuserar just på vad du behöver när familjen växer

Lär käna Storken

Att köpa en barnvagn för första gången är inte helt enkelt. Väntar ni första barnet eller har frågor kring ett specifikt varumärke? Storken har 60 års erfarenhet och hjälper er gärna med tips om vad som kan vara bra att tänka på. Givetvis finns även en mängd tillbehör att tillgå. De vet hur viktigt det är att hitta rätt bland alla barnvagnar. Oavsett om du är på jakt efter syskonvagnar, sulkys, sittvagnar eller joggingvagnar hittar du en mängd högkvalitativa varianter här. Bläddra bland kända varumärken som bl.a. Bugaboo, Britax, Silver Cross och Emmaljunga. De har samlat ett brett utbud för att hjälpa dig att hitta den modell som passar dig och din livsstil bäst.

Deras butik finns i Kungsbacka och har varadgliga öppettider. Dessutom finns hemsidan storken.com som alltid är öppen där du kan finna stora delar av deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Storkens bakgrund

Storken har funnits i Sverige i över 60 år.

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.