Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Storken.

Letar du efter de bästa Storken-erbjudandena?

Om du letar efter de största Storken-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Storken eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Storken och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren KidsBrandStore "Spring 2024 !" giltig från från 29/4 till till 30/6.

Hitta Storken kataloger i din stad

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

Storken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Storken är ett familjeföretag som fokuserar just på vad du behöver när familjen växer

Lär käna Storken

Att köpa en barnvagn för första gången är inte helt enkelt. Väntar ni första barnet eller har frågor kring ett specifikt varumärke? Storken har 60 års erfarenhet och hjälper er gärna med tips om vad som kan vara bra att tänka på. Givetvis finns även en mängd tillbehör att tillgå. De vet hur viktigt det är att hitta rätt bland alla barnvagnar. Oavsett om du är på jakt efter syskonvagnar, sulkys, sittvagnar eller joggingvagnar hittar du en mängd högkvalitativa varianter här. Bläddra bland kända varumärken som bl.a. Bugaboo, Britax, Silver Cross och Emmaljunga. De har samlat ett brett utbud för att hjälpa dig att hitta den modell som passar dig och din livsstil bäst.

Deras butik finns i Kungsbacka och har varadgliga öppettider. Dessutom finns hemsidan storken.com som alltid är öppen där du kan finna stora delar av deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Storkens bakgrund

Storken har funnits i Sverige i över 60 år.