Tiendeo official website

Festfina Nyheter

18 dagar kvar

Letar du efter de bästa KidsBrandStore-erbjudandena?

Om du letar efter de största KidsBrandStore-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från KidsBrandStore eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från KidsBrandStore on Tiendeo. Bläddra i den senaste KidsBrandStore-katalogen "Festfina Nyheter" giltig från 04/05/2023 till 24/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Leksaker och Barn-butiker

  • Logo Jollyroom
  • Logo Lekolar
  • Logo Babyland
  • Logo Lekia
  • Logo LEGO
  • Logo Hobbex

KidsBrandStore, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kids Brand Store erbjuder kläder till barn som vill ha kända märken

Lär känna Kids Brand Store

Sedan starten 2011 har de valt att fokusera på kläder endast för barn och ungdomar. Anledningen till det är för att de vill göra det enkelt för dig som kund så du vet vad du kan förvänta dig av dem. Ett nischat storleksspann men med ett brett sortiment och mängder med anpassade varumärken. De har med andra ord allt som behövs för en komplett garderob för din ungdom.

De har äran att arbeta med de världsledande varumärkena i modebranschen. Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike och Gant för att bara nämna några. Från dessa märken handplockar sedan deras inköpare det de vill erbjuda dig. Hållbara basplagg, slitstarka skolkläder, de senaste trenderna, träningskläder men också plagg för de lite finare tillfällena.

De vet också att “kidsen” gärna vill ha sina grejer fort och att det ibland behövs göras ett storleksbyte, de erbjuder självklart därför snabba leveranser och kostnadsfria returer.

Butiken har varadgliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö. På hemsidan kidbrandstore.se finns hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Kids Brand Stores bakgrund

Företaget startade 2011.