Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste KidsBrandStore katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

KidsBrandStore, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kids Brand Store erbjuder kläder till barn som vill ha kända märken

Lär känna Kids Brand Store

Sedan starten 2011 har de valt att fokusera på kläder endast för barn och ungdomar. Anledningen till det är för att de vill göra det enkelt för dig som kund så du vet vad du kan förvänta dig av dem. Ett nischat storleksspann men med ett brett sortiment och mängder med anpassade varumärken. De har med andra ord allt som behövs för en komplett garderob för din ungdom.

De har äran att arbeta med de världsledande varumärkena i modebranschen. Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike och Gant för att bara nämna några. Från dessa märken handplockar sedan deras inköpare det de vill erbjuda dig. Hållbara basplagg, slitstarka skolkläder, de senaste trenderna, träningskläder men också plagg för de lite finare tillfällena.

De vet också att “kidsen” gärna vill ha sina grejer fort och att det ibland behövs göras ett storleksbyte, de erbjuder självklart därför snabba leveranser och kostnadsfria returer.

Butiken har varadgliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö. På hemsidan kidbrandstore.se finns hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Kids Brand Stores bakgrund

Företaget startade 2011.

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn