Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från KidsBrandStore.

Letar du efter de bästa KidsBrandStore-erbjudandena?

Om du letar efter de största KidsBrandStore-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från KidsBrandStore eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från KidsBrandStore och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Lekolar "Lekolar möbler skola 2024!" giltig från från 12/7 till till 31/7.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

KidsBrandStore, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kids Brand Store erbjuder kläder till barn som vill ha kända märken

Lär känna Kids Brand Store

Sedan starten 2011 har de valt att fokusera på kläder endast för barn och ungdomar. Anledningen till det är för att de vill göra det enkelt för dig som kund så du vet vad du kan förvänta dig av dem. Ett nischat storleksspann men med ett brett sortiment och mängder med anpassade varumärken. De har med andra ord allt som behövs för en komplett garderob för din ungdom.

De har äran att arbeta med de världsledande varumärkena i modebranschen. Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike och Gant för att bara nämna några. Från dessa märken handplockar sedan deras inköpare det de vill erbjuda dig. Hållbara basplagg, slitstarka skolkläder, de senaste trenderna, träningskläder men också plagg för de lite finare tillfällena.

De vet också att “kidsen” gärna vill ha sina grejer fort och att det ibland behövs göras ett storleksbyte, de erbjuder självklart därför snabba leveranser och kostnadsfria returer.

Butiken har varadgliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö. På hemsidan kidbrandstore.se finns hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Kids Brand Stores bakgrund

Företaget startade 2011.