Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lekolar.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Hitta Lekolar i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lekolar katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

Lekolar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lekolar utvecklar lärmiljöer för skola, förskola och fritidshem.

Lär känna Lekolar

”Vi vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärmiljöer för barn och ungdomar.” Så sammanfattar de på Lekolar sitt erbjudande till dig som arbetar inom skola och förskola.

Med mer än 20 000 produkter är Lekolars sortiment marknadens bredaste. Varje produkt är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav du har rätt att ställa.  deras produkter ska hjälpa till att utveckla en positiv och lärande verksamhet. De sätter barn och ungdomar i centrum när de utvecklar sitt sortiment.

De har ett av marknadens allra största sortiment. De utgår alltid från skolans och förskolans värld när de utvecklar sitt sortiment. De har mängder av ledande och välkända kvalitetsmärken för barn och ungdomar. Säljare från Lekolar finns i hela Sverige. exempelvis finns de i Haparanda, Trelleborg, Arvika och Karlskrona. På hemsidan lekolar.se kan du finna mer information om hur Lekolar fungerar, och vad de har att erbjuda.

Lekolars bakgrund

Många känner Lekolar sedan gammalt genom BRIO Lek & Lär. 2004 köpte Lekolar AB det bolagiserade affärsområdet BRIO Educational med den uttalade ambitionen att utveckla verksamheten. 2006 ändrades namnet från Lek och Lär till Lekolar.
Sedan februari 2017 ägs Lekolar av Nalka.

Lekolar är ansvarsfullt

Lekolar gör affärer på ett ansvarsfullt sätt

För Lekolar är det av yttersta vikt att säkerställa att de gör affärer på ett ansvarsfullt sätt. Av den anledningen har de tagit fram en Uppförandekod (Code of Conduct) där de beskriver vad de förväntar sig av deras leverantörer.

Hållbarhetspolicy /CSR-policy:

Deras hållbarhetspolicy innehåller de miljömässiga och sociala krav de har på dem själva och de krav som de ställer på sina samarbetspartners. Den beskriver deras ansvar gentemot det samhälle de verkar i och som de är en del av. Deras framgångar är knutna till deras förmåga att bland annat uppfylla de miljömässiga och sociala kraven i våran omvärld.