Tiendeo official website

Erbjudanden K-rauta

Mer än en månad

  Erbjudanden av K-rauta

  Letar du efter de bästa K-rauta-erbjudandena?

  Om du letar efter de största K-rauta-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från K-rauta eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från K-rauta on Tiendeo. Bläddra i den senaste K-rauta-katalogen "Erbjudanden K-rauta" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

  K-rauta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Hos byggkedjan K-Rauta hittar du allt du kan tänka dig i byggväg. Den finskägda finns över hela Sverige och har ett brett utbud av alltifrån arbetskläder till kakel!

  Lär känna K-rauta

  Byggkedjan K-Rauta är helägt dotterbolag till Kesko Oyj, Finlands största handelskoncern. Grundvisionen är att kunna erbjuda bra och prisvärda produkter som står sig i hårda klimat. Då kedjan har rötter i ett land vars klimat ställer höga krav är detta viktigt. Man lägger också hög vikt vid förtroende, butiken och kunden emellan. Ett handslag är av stor vikt, menar man! I varuhusen finns dessutom kedjans Företagsservice, som finns där för att bygga starka relationer med hantverkare. Man satsar även på rättvisa arbetsvillkor för de anställda.

  Kedjan har ett brett utbud av alltifrån omtycka K-Rauta-kök till badrum, golv och allt däremellan.

  K-Rautas öppettider tenderar att vara generösa (i många butiker från 07-19) men för den som vill handla från hemmets lugna vrå finns även en nätshop på k-rauta.se.

   

  K-rautas bakgrund

  År 1996 slog man upp portarna till det första varuhuset i Sverige, och snart därefter hade man kommit upp i 20 varuhus landet över – man var med andra ord rikstäckande. Idag finns omkring 900 medarbetare i Sverige, och självklart fler därtill i de andra länderna där kedjan är verksam: Finland, Norge, Baltikum och Ryssland.

  Kedjans bakgrund sträcker sig dock längre tillbaks än så – det var när fyra finska återförsäljare slog ihop sig till en år 1940 som historien om K-Rauta tog sin början. Under 1950-talet hade man en stor tillväxtperiod, och Kesko, som handelskoncernen heter, har med tiden kunnat stå som ägare till allt ifrån matbutiker till byggkedjor – som K-Rauta. Kesko har haft en stor expansion genom åren, och är utöver Finland idag även verksamma både i Norden och Baltikum. 

  Jarmo Mäkinen – ansiktet utåt

  Byggkedjans frontfigur heter Jarmo Mäkinen. Skådespelaren har nått stor popularitet de senaste åren, inte minst för sin roll i reklamfilmen från K-Rauta, där han sjungande rider på en björn tillsammans med Arja Saijonmaa. Filmen leker med sociala regler och man tycks vilja framhäva de finska rötterna hos båda skådespelarna.

  Hans popularitet i och med reklamfilmen har inte stannat inom Finlands landsgränser. I Sverige har han till och med etablerats som urtypen av den finska mannen – urfinnen! Hur håller man sig då i form som urfinne? Jo, Jarmo ser till att hålla sig i god form, bland annat genom att gå på gym. 

  Jarmo var visserligen ett välkänt ansikte i Sverige redan innan reklamfilmen kom ut, bland annat för sin roll i filmen Jägarna. Det är dock klart att bilden av honom förändrats i och med reklamen, och idag stöter han på svenskar som vill ta selfies med honom så fort han är i Sverige!